El PP vol que TV3 emeti vuit hores al dia

El PP vol que TV3 emeti vuit hores al dia

El grup parlamentari del Partit Popular proposarà al Ple del Parlament que la Televisió de Catalunya, TV3, emeti de 12h a 15h i de 19h 24h. Segons el PP, d’aquesta manera el pressupost podrà ajustar-se a la situació de crisi i la televisió pública complirà el seu paper de servei a la ciutadania i donarà exemple en la conciliació de la vida laboral i familiar. Els populars volen que la franja del migdia estigui dedicada a la reflexió social, l’entreteniment infantil i la informació. Pel que fa a la franja del vespre i la nit, la intenció és potenciar els debats i les tradicions.


El PP considera que podrà convèncer Convergència i Unió perquè quan TV3 va començar a funcionar l’emissió era de les 14.15h a les 16.45h i de les 19.45h a les 23.30 h. A més, els populars oferiran a la federació recuperar l’emissió del curs de català `Digui digui´ per afavorir el coneixement del català i de l’espai `Pobles de Catalunya´ que permet conèixer les tradicions populars i la bellesa dels nostres paisatges.

Alícia Sánchez Camacho vol anar més enllà d’una reducció en les hores d’emissió de TV3 i, segons ha pogut saber Benegre.cat, la líder popular aportarà una proposta concreta de programació per a la televisió catalana. Camacho considera que una televisió pública ha de programar només informatius, programes culturals i espais d’entreteniment formatiu.

En aquest sentit, la president dels populars catalans, demanarà a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que recuperi espais emblemàtics com `Filiprim´, `Universitat Oberta´, `Bona cuina´, `Vostè jutjà´, a banda de recuperar professionals com Ricard Fernández Déu i Javier Algarra.

G
By Litus Lluch abril 26, 2012
marc sanchez dice:

també han proposat el mateix a telemadrid?

quimet dice:

els esquellots sonen mes que mai pero els bens continuan sen bens malauradament

BOIGxTU dice:

Estic d’acord, sempre que el P.P. desapareixi de Catalunya i CyU declari la independència. I que tots els militants, afiliats in simpatitzants, fotin el camp de Catalunya. S’EScpanya, ni aigua.
.

SEGUEIX-NOS I TAL