benegre.cat
Notícies

La declaració de la renda de Fèlix Millet surt a retornar

L’expresident del Palau de la Música i presumpte espoliador de la institució ha completat una declaració de la renda amb resultat negatiu, per la qual cosa haurà de rebre diners de l’Agència Tributària. El portaveu i advocat de Millet, Pau Molins, ha explicat que “al joc d’Hisenda hi participem tots i el meu client ha cotitzat més del que havia. Li deuen els seus diners”. Perplexitat a la societat civil catalana i aldaurlls a les principals tertúlies radiofòniques.

Hi ha notícies d’aquelles que poden commocionar un país sencer i això és exactament el que ha passat quan aquest matí ha trascendit als mitjans de comunicació que la Declaració de la Renda de Fèlix Millet li ha sortit a retornar. Concretament, l’ex-mandatari del Palau de la Música hauria tributat més del necessari durant l’any passat, en el que hauria cobrat una pensió provinent d’un fons privat.

“Bé, el que es diu privat, privat… tampoc. Ja sabeu que el meu client té problemes a distingir el què és públic i és privat” ha aclarit Pau Molins “però això no treu que la Declaració de la Renda hagi estat legal i ben realitzada”. Molins és un especialista en dret tributari després d’uns estudis que va realitzar als anys 90 a la prestigiosa acadèmia CCC. D’aquesta manera, l’Agència Tributària haurà de tornar a Fèlix Millet la quantitat de 3.457,22€, que ingressarà al compte bancari en els següents dies. La família Millet s’ha mostrat “alleujada” pel resultat dels comptes i ha assegurat que “ens donarà un respir en aquests temps foscos, la crisi també afecta els lladres”.

En els propers dies també se sabran els comptes fiscals d’altres sospitosos de malversació de fons públics, com és el cas d’Iñaki Urdangarin. El Duc de Palma realitzarà la Declaració Tributària aquesta mateixa setmana i tot apunta que també haurà de rebre diners de l’herari públic.

La informació ha sentat com una pixada a la boca al conjunt de la societat civil catalana i diversos tertulians radiofònics, habituals a les emissores del país, han amenaçat amb immolar-se en directe per protestar pel que qualifiquen “una injustícia que farà època”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACCEPTAR