benegre.cat
Editorial

Benegre.cat surt del corral

Hem decidit que Benegre.cat surti del corral aquest 23 de febrer del 2012 a les 18:24, just 31 anys després que un dels descartats de “Los payasos de la tele” reconvertit a militar, Antonio Tejero, es marqués un tiroteig al Congrés dels Diputats de Madrid, mentre absolutament tots els parlamentaris saltaven pels bancs de l’hemicicle per aturar-lo.

El 31 és el nostre número, sens dubte, el més important de la història d’Occident i no només per ser el número atòmic del Gal·li a la taula periòdica dels elements químics. Els mesos més preuats pels empresaris tenen 31 dies, el 31 és el codi telefònic internacional del país que va veure néixer el pare de Jordi Cruyff i, sobretot, és l’any que el nostre benaurat president Francesc Macià va proclamar la República Catalana.

Estem convençuts que tot ens anirà molt bé. Per exemple, Grècia celebra aquest any el trenta-unè aniversari del seu ingrés a la Unió Europea i tots veiem les festes al carrer que s’organitzen a Atenes per celebrar-ho. També podríem haver sortir el 2011, que se celebraven els 50 anys de la mort de Josep Maria de Sagarra, escriptor al mític “El Be Negre” que feren els nostres avis, però hem trobat més oportú fer-ho ara perquè l’homenatge a l’escriptor també s’ha fet aquest 2012.

Dit això, estem decidits a passejar la nostra imaginació per aquesta Catalunya que no s’espolsa la por i que hauria de ser més valenta per anar a Madrid i dir: “Sí, home, i un be negre amb potes rosses!”

Se’ns crema l’Empordà

Cap a la part del Pirineu,  vora els serrats i arran del mar s’obre una plana riallera, n’és l’Empordà! Digueu, companys, per on hi aneu? digueu, companys, per on s’hi […]

L'ètica de Marcelo Bielsa

L’entrenador de l’Athletic Club, Marcelo Bielsa, ha demostrat que les convencions socials, l’estratègia i la tàctica les deixa pel terreny de joc després de l’afer que ha tingut amb l’empresa […]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies