benegre.cat
Notícies

L’islam denunciarà el creador del ‘Pac-Man’ pels drets d’imatge dels burques dels fantasmes

Dictadors gihadistes asseguren que no toleraran que uns japonesos viciats els usurpin el dret a malvestir les dones

Al-Jazeera ha informat en un programa especial que el gabinet de Mahmud Ahmadinejad, president de l’Iran, prepara una demanda contra Toru Iwatani, dissenyador del popular joc del “come-cocos”. L’objecte de la denúnia és la presumpta usurpació dels drets d’imatge del burca per la creació dels fantasmes que pesegueixen al protagonista del videojoc.

Bufen vents de conflicte des de i ànims de revenja des de Pèrsia. La semblança entre els fantasmes del pac-man i la burca, vestimenta reservada per a les dones de la religió islàmica, no ha passat desapercebuda a l’Iran. El gabinet de premsa del seu president, Mahmund Ahmadinejad, ha informat a través d’Al-Jazeera que denunciarà l’empresa japonesa Namco, creadora del joc, pels drets d’imatge.

Segons ha explicat la cadena àrab, Ahmadinejad hauria explicat que “podem maltractar les nostres dones, obligar-les a vestir-se amb burca a 50ºC a l’ombra i humiliar-les constament encara que no se’n adonin. El que mai permetrem és que quatre japonesos ens les pintin com fantasmes en un joc de maquinetes”.

La resta de països islàmics s’han unit a la protesta iraniana i tot apunta que en les properes hores es presentarà als jutjats una macro-demanda multimilionària contra el popular joc. Per la seva banda, l’empresa creadora Namco es defensa explicant que “quan vam crear el joc als anys 80 al Japó ni teníem Internet ni ens interessava gaire el que passava fora de la nostra illa. Per tant, qualsevol semblança dels fantasmes del joc amb la realitat és pura coincidència”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies