benegre.cat
Esports

Sandro Rey pronostica que el Barça guanyarà la Lliga si és capaç de remuntar-li 8 punts al Real Madrid

El vident televisiu Sandro Rey ha sorprès tothom pronosticant que “el Futbol Club Barcelona revalidarà el títol de Lliga si és capaç de recuperar, abans de què acabi el campionat, els 8 punts d’avantatge que ara mateix li treu el Real Madrid”. El popular tarotista, líder d’audiència a les matinades gràcies al seu programa d’astrologia a La Sexta, també ha vaticinat un duel Barça-Milan per als quarts de final de la Champions League i, fins i tot, s’ha aventurat a dir que, en cas que l’equip blaugrana superi l’eliminatòria, “hi ha molts indicis” de què s’enfronti al Chelsea o al Benfica a les semifinals.

“Els meus pronòstics esportius són com els títols acadèmics de Jorge Javier Vázquez: ningú se’ls creu. Però sé que aquesta vegada vaig ben encaminat. Així m’ho transmeten –per aquest ordre– els signes zodiacals, els moviments orbitals de Saturn al voltant de Júpiter i les portades dels diaris esportius”, afirma Rey. Potser per això, les seves profecies han revolucionat el futbol espanyol, que ja donava per fet que el campió de Lliga seria el Real Madrid. “Les teories de Sandro Rey ho han canviat tot. Ens ha donat forces, energia, vitalitat. Com un Actimel, però amb perruca negra”, sosté Josep Guardiola.

Precisament, la renovació del tècnic de Santpedor és un altre dels temes que el tarotista ha volgut desvetllar. “Tinc molt clar que seguirà al Barça o que acabarà marxant. En qualsevol cas, descarto que pugui fer totes dues coses alhora”, ha sentenciat el presentador, enmig d’un cert clima de misticisme. Afirmacions com aquesta han provocat una allau de comentaris a la xarxa, fins al punt que el portal web de Sandro Rey s’ha vist desbordat i, per unes hores, ha desbancat el Fotolog de Guillermina Motta com a pàgina més visitada a Catalunya.

Atònits i desconcerts, molts usuaris han aprofitat l’avinentesa per preguntar-li sobre altres aspectes de l’actualitat futbolística, com ara la final de la Copa del Rei. “Les cartes em diuen que l’Athletic té molts números d’arribar-hi, tot i que jo tampoc descartaria el Bilbao. Si em deixo guiar per l’estadística, el més probable és que la juguin dos equips de la Lliga espanyola”. L’única qüestió que Sandro Rey s’ha negat a respondre és si els àrbitres afavoreixen el Real Madrid. El seu raonament: que “cap vident vol perdre el temps amb aquelles coses òbvies que tothom ja veu per si mateix”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies