benegre.cat
Notícies

L’exconseller Bargalló portarà corbata fins que Catalunya sigui independent

Josep Bargalló, exconseller en Cap, exconseller d’Educació, exdirector de l’Institut Ramón Lull, exprimer tinent d’alcalde de Torredembarra, exvicepresident del Consell Comarcal del Tarragonès, s’ha posat corbata avui per primer cop i ha anunciat que no se la pensa treure fins que Catalunya proclami la independència.
En declaracions a Benegre.cat, Bargalló reconeix que “és una decisió que prenc sabent que la independència és coll avall i després de consensuar-ho a casa”.

Bargalló explica que “fa dies que rumiava prendre una decisió dràstica per demostrar que el camí a la independència requereix actuacions valentes i fermes”. L’exconseller ressalta que “m’agradaria molt que Oriol Junqueras i Joan Tardà segueixin el meu exemple”. En aquest sentit, la portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya, Anna Simó, considera que “s’ha d’evitar banalitzar la independència” i demana Bargalló que faci ullada al organigrama del partit per veure que ha creat escola.

Lluís Batet, cap de colla dels Nois de la Torre, la colla castellera de Torredembarra, explica que Bargalló serà el primer casteller amb corbata de la història i que “he parlat amb la junta tècnica de la colla i estem estudiant la possibilitat d’incorporar la corbata a la nostra camisa”. Segons Batet, “portar corbata seria un element que ens posicionaria en el panorama casteller català i en l’internacional”.

Des de la Unió Europea, el portaveu d’afers econòmics, Amadeu Altafaj, alerta que la Comissió Europea obrirà una investigació per esbrinar si darrera la decisió de Bargalló hi ha una estratègia del Gremi de Fabricants Tèxtils de Sabadell. Segons Altafaj, arran el cas Camps i els suposats regals de peces de gènere de punt, les autoritats europees obren una investigació davant qualsevol sospita que procedeixi dels Països Catalans.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies