benegre.cat
Esports

El nou contracte de Leo Messi inclourà el deure de reproduir-se

El Barça ha fixat l’equip de reproducció i recerca del Parc Zoològic de Barcelona, que ja treballa per elaborar un programa de fecundació

El FC Barcelona té a punt un nou contracte que, a banda de millor el salari de l’astre argentí, contempla l’obligació de Leo Messi de seguir un pla perquè tingui descendència masculina i sigui igual al pilota d’or. El club ha contractat els serveis del cap de la unitat de reproducció del Zoo de Barcelona, i els de l’Institut Roslin, per iniciar el programa de reproducció de Messi. El Barça considera que els responsables de la clonació de l’ovella Dolly i els científics que van treballar amb Floquet de Neu són els millors pel pla anomenat “El Messi del 2030”.

Segons ha pogut saber Benegre.cat, el Barça ha fixat l’equip de reproducció i recerca del Parc Zoològic de Barcelona que ja treballa per elaborar un programa de reproducció de Leo Messi amb la seva parella. El biòlegs i zoòlegs encarregats del projecte són els mateixos que van elaborar el pla de còpules de Floquet de Neu. Tot i que el goril·la albí va tenir 21 fills i cap d’ells va sortir com el pare, el club confia en les investigacions que els han ensenyat i en l’experiència que van adquirir aquests professionals.

En una primera fase, els investigadors establiran un pla de còpules programades per aconseguir que Messi fecundi la seva parella durant els dies i hores més propicis perquè l’embaràs qualli en un noi que neixi amb els trets de Leo. El tècnic del Barça, Josep Guardiola, ha donat el vist-i-plau al pla perquè es molt probable que un dia Leo marxi a mig entrenament o al final de la primera part d’un partit per anar a casa a copular a l’hora programada.

En cas que els coits programats siguin estèrils, els investigadors del zoo de Barcelona amb l’ajut de científics de l’Institut Roslin es posarà en marxa una segona fase, en què es modificarà genèticament l’esperma del pilota d’or perquè un dels espermatozous generi un `Messito´.El davanter argentí ha donat el vist-i-plau al contracte i al pla de reproducció i, en declaracions a Benegre.cat, ha assenyalat que ja s’ha subscrit a la revista Ser Padres.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies