benegre.cat
Esports

Comparen el derbi madrileny amb Jarabe de Palo per ser “la mateixa i repetida decepció de sempre”

Dos barcelonistes de Vimbodí, a la Conca de Barberà, han creat un grup de protesta al Facebook en què comparen els partits entre l’Atlético i el Real Madrid amb les cançons del grup Jarabe de Palo perquè, al seu parer, totes dues coses “són la mateixa i repetida decepció de sempre”. Eduard Mata (47.654.879-D) i Johnny Boires (47.536.481-A), que només han volgut facilitar els seus noms i DNI’s per mantenir-se en l’anonimat, assumeixen que “bona part de la culpa” és seva, “per seguir tenint aquella remota esperança que, algun dia, l’Atlético sigui capaç de guanyar el derbi madrileny i, encara més difícil, que Jarabe de Palo composi una cançó diferent a totes les que ja ha fet”.

Socis del Futbol Club Barcelona des que Joan Gaspart va aconseguir el fitxatge d’Alfonso, els dos denunciants es pregunten “per què hi ha barcelonistes que, després de tants anys, encara es pensen que el Real Madrid punxarà en la seva visita al Vicente Calderón. És com si algú que es refereix a l’estadi del Barça com a Nou Cang es pensés que té dret a seguir vivint sense patir vexacions públiques. O encara pitjor: és com si algú que es compra un disc de Jarabe de Palo esperés trobar-hi alguna cançó sense similituds amb La Flaca. Seria d’ingenu total. Senzillament impossible”, sostenen Mata i Boires.

Les seves crítiques ja han arribat a les orelles del músic Pau Donés, autor i cantant de les lletres de la banda, que ha negat que el seu estil musical sigui reiteradament repetitiu. “En absolut. No, no i no. No ens repetim. En absolut. No, no i no. No ens repetim”, ha repetit Donés. Segons els dos culers de Vimbodí, l’única solució possible per invertir la situació actual és que els integrants de Jarabe de Palo i els jugadors de l’Atlético de Madrid s’intercanviïn els papers. “Tampoc hi hauria tanta diferència. De fet, uns es passen els partits fent cantades i els altres no han parat de fer patades a la música des que es van formar com a grup”.

Aquesta proposta d’Eduard Mata i Johnny Boires també ha arribat a l’entorn del mateix Donés, que ha confirmat que, “por un  beso de la flaca, daría lo que fuera. Por un beso de ella, aunque sólo uno fuera”. El líder de Jarabe de Palo ha afegit que no té temps “per les tonteries de dos fanàtics del futbol” ja que, per sort, a part de les seves cançons, “té una vida social activa i infinitat de coses en les quals pensar, com ara una “tremendíssima mulata, coral negro de la Habana, cien libras de piel y hueso, cuarenta kilos de salsa”.

Per evitar qualsevol indici de redundància en les seves paraules, Pau Donés també ha deixat clar que, “a diferència del que diuen alguns”, les seves cançons “no s’assemblen gens les unes amb les altres. En absolut. No, no i no. No s’assemblen gens. En absolut. No, no i no. No s’assemblen gens”, ha volgut matisar, donant un toc d’aire fresc a la seva al·locució i provocant un gir del tot inesperat respecte anteriors declaracions. Potser per això, Donés creu que mai més coneixerà “mujer igual a la flaca”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies