benegre.cat
Notícies

Augmenta l’alopècia entre la societat catalana a causa de la constant presa de pèl

El Gremi de Perrucaires és l’únic que demana que “la cosa segueixi igual”

Un estudi dut a terme per l’Institut Pierluigi Collina, l’organisme dedicat a la investigació capil·lar més conegut del planeta, ha situat Catalunya com un dels territoris amb un dels índex d’alopècia més elevat de tot el món. La constant i progressiva presa de pèl a la qual ha estat i és sotmesa la societat catalana des de fa una bona temporada ha provocat que la caiguda del cabell estigui a l’ordre del dia.

L’estudi en qüestió s’ha basat en una exhaustiva enquesta entre una mostra significativa de la població catalana, la qual ha reconegut obertament que des de fa un temps  enrere sent com la classe política en general, els mitjans de comunicació, les altes esferes, els bancs i també les grans empreses els prenen el pèl. A més, les previsions són d’allò més pessimistes, ja que tot els indicadors assenyalen que en un període menor a una dècada, si fa o no fa el que duren dues legislatures o el temps de presó al que hauria de ser condemnat el madridista Pepe cada cop que trepitja un terreny de joc, el cinquanta per cent de la societat catalana (nens, nenes, gossos i tapirs inclosos), es quedaran sense bona part o fins i tot la totalitat del seu cabell.

Els motius que han conduït cap aquest cataclisme sense precedents són diversos, segons s’extreu de les opinions i valoracions dels enquestats. Els progames electorals incomplerts per part dels partits polítics, el creixement incessant i alhora innecessari del preu de la factura de la llum, les desorbitades tarifes a l’hora de carregar el dipòsit de benzina, els fitxatges mediàtics de l’Espanyol, els programes televisius de matinada en el que tarotistes prediuen un futur impossible… Tot això i més en són un clar exemple de les preses de pèl que avui dia es viuen a Catalunya i que ens han situat com un dels indrets amb un índex d’alopècia més elevat del globus terraqui.

En contraposició al desànim que una situació com aquesta suposa, però, l’estudi també cita el gremi dels perrucaires com l’únic sector de la població que en surt beneficiat. I és que la venda i lloguer de perruques s’ha disparat en aquest darrer trimestre en un 200 per cent, intentant dissimular el que molts ja anomenen com la Segona gran epidèmia del Segle XXI, superada només per l’estupidesa.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies