benegre.cat
Notícies

El govern català prohibirà l’ús de boles de goma per part dels Mossos i en les relacions sexuals

La Generalitat ha decidit seguir el mateix exemple del govern basc amb l’Ertzaintza i, a partir de l’any que ve, prohibirà als Mossos d’Esquadra que disparin amb pilotes de goma. La conselleria d’Interior té molt clar que l’aplicació de la mesura ajudarà a rebaixar la crispació social que s’ha generat a partir d’algunes actuacions recents de la policia catalana i, per això, també perseguirà l’ús d’aquestes boles en les relacions sexuals que tinguin lloc a qualsevol punt de la geografia catalana. “Estem parlant d’uns esfèrics de cautxú de cinc centímetres de diàmetre. Utilitzar-los indegudament pot resultar letal”, recalca un comunicat signat pel mateix conseller Felip Puig.

El document, enviat als mitjans de comunicació des de l’adreça de correu electrònic policia@yahoo.es, explica que el departament d’Interior ha arribat a la conclusió que les pilotes de goma són “extremadament perilloses per a la integritat física de les persones” i que, per tant, el seu deure com a institució “és eliminar-les completament, tant de la vida pública com privada de tots els catalans”. Les primeres estimacions del govern apunten que la mesura podria beneficiar fins a un milió de persones, “si es té en compte el miler de joves antisistema que habitualment provoca aldarulls a les manifestacions i les 990.000 persones que tenen l’esfínter esgangalat per culpa de l’experimentació reiterativa de sensacions prohibides”.

De moment, el decret del govern català ja ha rebut el suport públic de l’Associació Stop Bales de Goma, que ho interpreta com “un gest simbòlic per democratitzar les pràctiques policials, encara que això també suposi revisar i modificar certes dinàmiques sexuals adquirides durant els últims anys”. Un dels membres de del col·lectiu, Oriol Riera, creu que la decisió del departament d’Interior “potser servirà per acabar amb la impunitat dels agents més violents però, a la vegada, també vulnerarà un dels drets més elementals de qualsevol persona, com és el d’arribar a l’orgasme amb els estris sexuals que un mateix seleccioni de forma lliure i sensata, al marge de les coaccions de l’administració”.

Riera, que s’ha definit com a “alternatiu” a nivell polític i sexual, ha recordat que “cada vegada hi ha més persones que necessiten les boles de goma per poder tenir unes relacions plenes i satisfactòries. Aquesta no és la reclamació de quatre solters desesperats. Entre els afectats també hi haurà matrimonis cansats de la rutina, ancians amb reuma que volen aprofitar l’últim alè d’esperança que els ha concedit la vida o adolescents tímides amb ganes d’explorar els racons més inhòspits del seu cos. Vivim en un món en què polítics i banquers estan acostumats a teledirigir les nostres vides en funció dels seus interessos, però no permetrem de cap de les maneres que diguin què podem i què no podem introduir-nos per l’anus”.

De fet, l’Associació Stop Bales de Goma compta amb l’assessorament mèdic del doctor Andreu Castro, especialista en problemes de desviació sexual i despreniments de membranes rectals. La seva experiència en primera persona li fa raonar que la prohibició de les pilotes de goma en l’àmbit privat “és excessiva. Se n’està fent un gra massa. Només es tracta d’una sensació molt juganera, a cavall entre el plaer i el dolor. Com una pessigolleig molt intens que va pujant fins a assolir l’esgarrifança d’una espessigada controlada. Tot està a la ment”, afirma amb un to vehement, com volent-se fer l’interessant. Castro sosté que els gustos sexuals dels catalans “són els que són” i emplaça el conseller d’Interior a fer una visita a la seva consulta “perquè vegi tot el que he arribat a sostreure durant l’última setmana per via rectal. Tinc més material que la sala d’objectes perduts d’una residència per a dements senils”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies