benegre.cat
Esports

La final de la Champions League es podria jugar a la Play Station

En cas que el Reial Madrid elimini el Bayern de Munich i es classifiqui per a la final de la màxima competició europea de clubs, els dirigents blancs demanaran a la UEFA jugar contra el Chelsea a la Play Station, en comptes de l’Allianz Arena. Butragueño explica que “per passar-nos 90 minuts mirant-nos des de les respectives àrees sense atacar, millor ens ho juguem a la Play”.


El Chelsea va certificar ahir el seu pas a la final de la Champions League i totes les mirades es dirigeixen ara al Santiago Bernabéu, que aquesta nit acollirà la tornada de l’altra semifinal que disputen Reial Madrid i Bayern de Munich. En cas que l’equip madridista remunti el 2-1 de l’anada i es guanyi el passi a la final, demanarà a la UEFA poder jugar el partit a la Play Station.

El Director de Relacions Institucionals del Reial Madrid, Emilio Butragueño ha explica aquest matí als mitjans els motius darrere aquesta eventual demanda: “Siguem sincers, ni al Chelsea ni a nosaltres ens agrada gaire atacar. Ens sembla un excés convocar tots els aficionats i costejar el desplaçament del primer equip i la gomina de Cristiano Ronaldo per passar-nos 90 minuts tancats a l’àrea i jugant un camp-a-camp amb onze paios del Chelsea tancats a la seva”.

En la seva compareixença, el buitre ha afegit que “el cos tècnic ha decidit que és millor solucionar-ho amb un partit de Play Station, si pot ser directament als penals. Mourinho portarà el comandament i recolzarà els peus a sobre d’Aitor Karanka, que s’ha ofert a fer de tauleta”. Tot i la més que probable petició, Butragueño ha recordat que el Reial Madrid encara no està classificat i que no es volen fer volar coloms.

Per la seva banda, el Chelsea veuria amb bons ulls la possible demanda blanca si es confirma l’enfrontament a la finalíssima de Munich. Roberto Di Matteo, entrenador dels blues, ha destacat que “amb la mà al cor, s’han vist partits de petanca més animats que una possible final entre Madrid i Chelsea. Estalviarem el patiment a les nostres aficions”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies