benegre.cat
Notícies

Troben a Davy Jones en una paella d’un restaurant de Vilanova i la Geltrú

Els Mossos d’Esquadra han informat que uns turistes anglesos han trobat les restes de Davy Jones, l’infame capità pirata de l’Holandès Errant, mentre sopaven una paella de marisc al restaurant “El Far” de la població costera del Garraf. A hores d’ara encara no s’han aclarit els fets, tot i que fonts del restaurant culpen els pescadors al·legant que “en temps de crisi, porten qualsevol cosa”.


Una sorpresa majúscula és el que s’ha trobat un matrimoni de mitjana edat d’origen britànic mentre sopava en un conegut restaurant de Vilanova i la Geltrú (Garraf) com a colofó final de la seva escapada vacional a les costes catalanes. Entre el marisc de la paella hi han trobat a Davy Jones, capità de l’Holandès Errant, un ésser a mig camí entre persona, molusc i cefalòpodes.

En descobrir l’engendre, els comensals han avisat ràpidament els cambrers del local, protestant que “per 23,5€ + IVA la ració, podrien avisar què s’hi posa a la paella”. Els responsables d’”El Far” han avisat als Mossos d’Esquadra, que han fet acte de presència amb el jutge de guàrdia per fer constar l’aixecament del cadàver. El sargent encarregat de l’operació, Joan Conesa, ha explicat que “es tracta d’un criminal buscat a tot el món des de fa segles, perseguit per pirateria i apropiació indeguda de vaixells i tresors. Tard o d’hora havia de caure, però no esperavem trobar-lo així”.

Preguntat per benegre.cat, l’encarregat de cuina d’aquest reputat restaurant vilanoví, Jofre Safrà, ha rebutjat qualsevol responsabilitat i ha culpat els pescadors que els abasteixen a diari: “En temps de crisi, porten qualsevol cosa i nosaltres la fotem al sofregit. Una gamba? Cap a dins. Sincerament, se’ns ha passat per alt que entre les xarxes del pescador hi havia aquest element i a la subhasta del peix ningú n’ha passat nota”.

El jutge d’instrucció a decretat secret de sumari a petició dels Mossos d’Esquadra, que creuen que la investigació ha de proseguir per “trobar l’entrellat i veure qui hi ha darrere del que creiem que és un crim”. Per la seva banda, el matrimoni víctima de l’anècdota ha anunciat accions penals contra el restaurant per danys morals i per “convertir en traumàtica la nostra primera experiència amb una paella”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies