benegre.cat
Esports

Ana Botella demana treballs forçats per aquells que xiulin l’himne

Segons ha pogut saber Benegre.cat, tot sembla indicar que l’alcaldessa de Madrid, Anna Botella, ha demanat que els ciutadans amb Document Nacional d’Identitat d’Espanya que xiulin l’himne d’Espanya durant la final de la Copa del Rei siguin condemnats a 8 anys de treballs forçats.
Botella també sol·licita que la pena la compleixin treballant en les infraestructures que han de permetre a Madrid organitzar els Jocs Olímpics del 2020.

Botella ja hauria parlat amb el Ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, amb qui li uneix una excel·lent amistat, perquè la imminent reforma del sistema judicial d’Espanya, inclogui un article sense precedents pels aficionats de les regions espanyoles que “xiulin l’himne de la nació”. La proposta Botella consisteix en judicis en les 24 hores posteriors a la detenció i condemnes de 8 anys per tothom que gosi portar a terme una ofensa a l’himne d’Espanya.

L’alcaldessa de la capital d’Espanya ha demanat que el govern aprovi una mesura exprés perquè els xiuladors detinguts avui durant la final de la Copa siguin condemnats demà a vuit anys de treballs forçats. Botella vol que la pena de rehabilitació la compleixin en les obres que facilitaran la designació de la capital d’Espanya com ciutat organitzadora dels Jocs Olímpics del 2020.

En aquest sentit, l’alcaldessa ja ha encarregat un pla -que els funcionaris de l’Ajuntament elaboraran aquest mateix divendres, per instal·lar els barracons que acolliran els presos xiuladors i el ranxo que se’ls haurà de servir durant vuit anys. Els mateixos funcionaris s’han llevat ben d’hora per poder fer la migdiada amb la tranquil•litat d’haver confeccionat la llista d’obres on es rehabilitaran els xiuladors: l’estadi olímpic, la vila olímpica, la piscina olímpica, les 28 noves estacions de metro que facilitaran la mobilitat el 2020, i la rehabilitació de tots, tots, els carrers i edificis de Madrid –un projecte amb el suport de l’estat a través del pla “Madrid, posa’t guapa”.

Per facilitar l’aprovació de la “Llei Botella”, els diaris La Razón, El Mundo i l´ABC han iniciat una campanya perquè es modifiqui l’article 25.2 de la Constitució espanyola que prohibeix els treballs forçats. L’objectiu dels diaris és evitar que les formacions separatistes xiuladores portin al Tribunal Constitucional la “Llei Botella” sota l’argument que preveu treballs forçats en lloc de penes de rehabilitació mitjançat l’aportació laboral gratuïta a un objectiu nacional.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies