benegre.cat
Esports

La presència d'Snape a l'equip Katusha pot fer perillar el segon lloc del Purito al Giro d'Itàlia

L’ombra del dopatge torna a planar sobre el ciclisme. Després de l’estrafolari cas del bistec contaminat d’Alberto Contador, el dit acusador assenyala a un esportista català. Joaquim Rodríguez, més conegut en el món de l’esport, als estancs i a les caves de cigars com El Purito, és a punt de perdre la  seva meritòria segona posició al Giro d’Itàlia. La presència a l’equip Katusha com a metge de Severus Snape, famós bruixot que mata les seves hores mortes treient-se uns calers a Hogwarts com a professor de pocions, en té la culpa.

Del cel, a l’infern. De la glòria, a la desesperació. D’una platja paradisíaca, a qualsevol barri marginal de l’extraradi de Tarragona. Aquest és el mateix trajecte que en només unes hores ha viscut a la seva pell el ciclista català Joaquim Rodríguez. Després de tres llargues setmanes sobre la bicicleta deixant-se la pell a cop de pedal per acabar el Giro d’Itàlia en segona posició, la millor marca en la seva carrera esportiva, El Purito pot veure com tot aquest esforç pot haver estat inútil, com intentar que Álvaro Negredo divideixi amb decimals. La Unió Ciclista Internacional (UCI), una organització que només apareix quan hi ha males notícies, com Angela Lansbury a qualsevol capítol de S’ha escrit un crim, va emetre un comunicat ahir per informar que té indicis que Rodríguez ha pres substàncies prohibides durant la competició. L’UCI no aporta cap mena de prova, però especifia que no se’n fia “ni un pèl” de la presència de Severus Snape, nou metge de l’equip Katusha des de fa només un mes.

“Ja teníem sospites que hi pogués haver un esportista a Parets del Vallès. És evident que a les rodalies de Barcelona, amb les discoteques a tocar, no hi pot haver ni un pam de net. A més, és impossible que algú pugui veure amb bons ulls un paio que es fa dir El Purito. Però el que no podem consentir és que tot un bruixot, les pocions del qual són reconegudes per la mateixa Guia Michelin, estigui a càrrec dels serveis mèdics del club”, resa textualment el propi comunicat. L’UCI té la ferma intenció d’analitzar totes i cadascuna de les marmites que en aquest Giro han acompanyat els ciclistes del Katusha en cada etapa. També els ha cridat l’atenció que en comptes de bicicleta, alguns dels integrants de l’equip hagin completat els recorreguts amb escombres voladores. “No hi ha cap regla que prohibeixi les escombres que s’enlairen. Bàsicament perquè no ens ho havíem plantejat mai… Ho haurem d’estudiar”, explica una font consultada per benegre.cat.

De moment, El Purito, cigar en mà, va pujar ahir al podi de Milà per celebrar un èxit que espera mantenir tot i les amenaces de l’UCI. El seu entorn no s’ha pronunciat i ell tampoc ha fet declaracions al respecte. D’Snape tampoc se’n tenen massa notícies. Quan se’l va voler entrevistar, va desaparèixer com per art de màgia. Vaja, com els jugadors del Reial Madrid quan perden partits.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies