benegre.cat
Notícies

Sospiten que els estudiants d’enginyeria de la UPC també podrien tenir sentiments

Un informe els defineix com a éssers sobrenaturals i incomplerts, a cavall entre els centaures i els col·leccionistes de còmics

Un informe de l’Acadèmica Catalana de les Ciències Mèdiques ha obert la porta, per primera vegada a la història, a la hipotètica i remota possibilitat que els estudiants d’enginyeria de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) puguin tenir sentiments. L’estudi apunta que alguns d’aquests alumnes, fins i tot, podrien esdevenir humans en les properes dècades. “No en el sentit més estricte de la paraula, perquè continuarien sent molt diferents a la resta i això faria que seguissin patint tota mena de vexacions discriminatòries, però sí en un àmbit més aviat administratiu. Se’ls podria concedir un permís perquè, de tant en tant, poguessin sortir al carrer per relacionar-se amb gent normal”, afirma un dels científics que ha liderat el projecte.

L’informe, que ja ha estat qualificat com l’avenç científic més important des que Eduard Punset va descobrir el pa de motlle 100% natural, defineix els estudiants d’enginyeria de la UPC com “éssers sobrenaturals i incomplerts, a cavall entre els centaures i els col·leccionistes de còmics. Són criatures mitològiques, que han estat condemnades a viure en unes coordenades espai-temps que no són les seves, abocades a una societat que els deprecia i, alhora, els hi vol fer mal. Pura purrialla còsmica. Aplicacions software de baix cost en un sistema hardware que no els reconeix”. Tot i així, la comunitat científica diferencia, com a mínim, dos tipus d’enginyers: “els de primer cicle (que són els que encara no han descobert el sexe) i els de segon (que són els que no han tingut més remei que pagar per poder experimentar què hi ha més enllà del seu habitual onanisme sàdic i solitari)”.

Tot i les “proves refutables” que asseguren tenir els autors de l’estudi, les seves conclusions no han estat compartides pels estudiants de la UPC. Ells mateixos han escrit un comunicat en llenguatge èlfic per demostrar que són “persones com qualsevol altra” i que aquest informe “és obra del mal. Segur que tot plegat forma part del temible pla del mag Cornèlius i els seus esbirros. Estem sent víctimes de la tirania dels Cavallers Negres, descendents de la Terra dels Shawarmes, que volen sembrar el pànic a la civilització Error Data Failed System amb les seves gàrgoles assassines. Però no tenim por. Disposem d’arcs de fusta que disparen joysticks en desús i plaques base rovellades. I les nostres fortificacions de pedra-seca i microxips podran aguantar qualsevol atac maligne de les fades siderals i els seus unicorns encabriolats que escupen foc. La guerra de les set penombres tot just acaba de començar”, adverteixen.

Els que també s’han posicionat al seu costat sense fissures són els membres de l’equip directiu de la universitat. A través d’una nota de premsa, gràficament representada en Codi Binari Decimal, els professors han demanat a la comunitat científica que deixi de fer “demagògia” amb la manera de ser dels seus alumnes. “Què serà el següent? Dir que totes les noies matriculades als nostres centres són poc femenines pel simple fet d’anar vestides amb camisa de quadres i deixar aparcats a la porta els seus voluminosos camions? Absurd. Igual que ho és qüestionar si a la UPC som gent animada o no. Les nostres festes són les més antigues de la comunitat universitària i, de fet, moltes religions han imitat el nostre model de gresca per agafar idees de cara a la celebració els seus funerals. Respecte. Això és l’únic que demanem”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies