benegre.cat
Notícies

Sacsejar-se el penis més de cinc cops seguits després de pixar es considerarà masturbació

El Parlament de Catalunya està immers en la redacció d’una nova llei que qualifiqui de masturbació l’acció de sacsejar-se el penis més de cinc vegades consecutives després d’orinar. La intenció del govern, que ja ha rebut el vist-i-plau de l’oposició, és “acabar amb el vell debat intel·lectual de quan comença el que hom coneix com a palla o, en el cas del Baix Llobregat, pajichuela”. En aquest sentit, “hi ha pistes força concloents per detectar quin és l’instant final que culmina una masturbació estàndard, però encara hi ha massa divergències entre els entesos a l’hora d’establir el moment exacte de l’inici oficial”, s’apunta des del departament d’Interior de la Generalitat.

Per sortir de dubtes, i garantir el rigor acadèmic en l’elaboració de la nova normativa, el Parlament comptarà amb l’assessorament extern d’una comissió de juristes experts en LEFA (Legislació d’Ejaculacions amb Finalitats Asexuals), que ja estan “mans a la feina” per poder  “palpar de ben a prop” una problemàtica que defineixen com “especialment espessa”. La tasca principal d’aquest grup de treball serà “desemmascarar les persones que aprofiten la confusió generalitzada que es viu als lavabos públics per descarregar les seves frustracions en forma d’esperma, mentre dissimulen fent veure que s’espolsen la tita després de pixar. Volem analitzar d’on prové aquest esclat d’ira, aquesta esquitxada plena de ressentiment, la necessitat malaltissa d’ejacular en un vàter brut i envoltat de desconeguts. Tot plegat sembla la trama d’una pel·lícula d’Almodóvar però”, segons fonts de la Presidència, “és un exemple més de la Catalunya que ha deixat el tripartit”.

Precisament, amb l’objectiu de “protegir la intimitat” de la gent que utilitza els lavabos públics, el govern instal·larà càmeres de videovigilància a cada urinari per comprovar si els usuaris realment estan orinant. “Intimitat i càmeres de vigilància poden semblar dos conceptes oposats, però la congruència és un factor que mai ens ha acabat d’interessar”. Potser per això, també es reforçarà la seguretat dels vàters més transcorreguts del país amb la presència de Mossos d’Esquadra vestits de paisà. La missió dels agents serà detenir qualsevol persona que superi les cinc sacsejades reglamentàries o que estigui més estona del compte fent veure que micciona. “I el truc de xiular mentre es mira cap al sostre i s’imita el soroll del pipi fent ssshhh amb la boca ja no servirà per enganyar-nos. Estem més preparats que mai”, adverteixen des de la Policia catalana.

Dos dels col·lectius socials que a partir d’ara estaran vigilats amb lupa són els jueus i els operats de fimosi. “Es tracta de persones circumcidades. I tothom sap que l’absència de prepuci facilita l’espolsada de l’última gota de pixum. Si sospitem que triguen més temps del previst perquè intenten fer una pol·lució ràpida, allò es convertirà en una guerra de porres. I les nostres tenen les de guanyar”. El departament d’Interior també vol habilitar una pàgina web perquè la ciutadania pugui identificar “reincidents de l’onanisme en vàters públics”, igual que ja es va fer en el seu moment amb els provocadors d’aldarulls de la vaga general i les iaies que es colen a la cua del supermercat. El proper i definitiu pas serà analitzar i perseguir els casos d’aquelles noies que van de cinc en cinc al lavabo. “Entrar al vàter en manada per criticar tothom a les esquenes és la seva particular forma d’autoexcitar-se. Són la maldat personificada. Un punyal ardent amb guants de seda. El dildo de Satanàs”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies