benegre.cat
Esports

Casillas amenaça amb abandonar la selecció si no se li permet fer-s’ho amb Sara Carbonero durant els partits

El porter de la selecció espanyola de futbol, Íker Casillas, ha amenaçat amb abandonar l’Eurocopa si la Federació no compleix les seves exigències. El madridista demana “instal·lar un llit al costat de la porteria per poder distreure’m amb la Carbonero mentre Xavi i Iniesta remenen la pilota al mig del camp”. Davant un possible escàndol, el jugador assegura que “el món ja va veure el petó del Mundial, ara ja no vé d’aquí”.

Hom podria pensar que tot va rodat a la selecció espanyola de futbol, que aquests dies disputa l’Eurocopa de futbol a Polònia. A tocar dels quarts de final, un dels jugadors més emblemàtics de la Roja, Íker Casillas, ha destapat la caixa dels trons amb unes polèmiques declaracions: “La toquem tant al mig del camp, el rondo és tan llarg que ser porter és un avorriment, no ens ataquen mai”.

Tant és així que el porter madridista ha reclamat a la Federació Espanyola de Futbol i a la UEFA que li permeti instal·lar un llit plegable al costat de la porteria per distreure’s magrejant a la seva parella, Sara Carbonero, durant el temps reglamentari. “Seria una manera molt bonica de passar l’estona” afirma Casillas i assegura que “probablement la retransmissió esportiva tampoc trobaria a faltar els comentaris de qualitat de la meva xicota”. Segons ha pogut saber benegre.cat, el seleccionador espanyol Vicente del Bosque hauria donat el vist-i-plau a les exigències del porter i només faltaria l’OK final de la FEF per instal·lar el llit.

Per la seva banda, Mediapro s’ha mostrat molt interessada en poder explotar comercialment les revolcades del porter i la periodista. Jaume Roures, president de la productora, ha assegurat que “sempre estem buscant nous models de negoci i sens dubte aquestes escenes tindrien un gran rendiment, l’únic que volem fer és enriquir el futbol”.

Pel que fa a l’opinió de l’altra involucrada, la periodista esportiva Sara Carbonero, ha indicat que “bla bla bla-bla bla bla”, tot i que ha assegurat “bla bla, bla bla bla”. Amb la seva característica i desubicada mirada, la periodista es mostra contundent: “Bla, bla, bla”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies