benegre.cat
Notícies

Dívar convoca el ple del CGPJ sobre la seva dimissió a Puerto Banús

Carlos Dívar, màxima autoritat judicial de l’estat espanyol, ha anunciat avui que la reunió clau sobre el seu futur es produirà a Puerto Banús “per decidir coses importants en un marc incomparable i a costa del contribuent”. La trobada del ple Consell General del Poder Judicial es va aplaçar al proper dijous després que Dívar evités una dimissió forçada la passada setmana. El jutge destaca que Marbella “ho té tot” per acollir una trobada al més alt nivell.

El president del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial, Carlos Dívar, ha mogut peça davant les pressions de dins i fora l’estament judicial que li demanen la dimissió per presumpte malbaratament de fons públics en viatges de plaer que realitzava amb el seu xofer i guardaespatlles. La credibilitat del sistema judicial espanyol es posarà a examen aquest dijous i l’emplaçament escollit per fer-ho és un discret hotel de luxe a Puerto Banús, Marbella.

Així ho ha decidit Dívar, que dilluns va passar un mal tràngol en no poder fer-se l’anhelada fotografia amb el Rei -segons explica “la volia per fardar davant els meus néts”- en les celebracions del bicentenari del Tribunal Suprem. La màxima autoritat judicial d’Espanya ha triat Puerto Banús per celebrar el ple del Consell “perquè té tots els ingredients per acollir una reunió d’aquestes característiques; sales de reunions, restaurants de luxe i massatgistes especialitzades en final feliç, a més del conegut equipament cultural de Marbella”. Dívar a afirmat que “podrem recordar vells temps a costa del contribuent i és sabut per tothom que això no és delicte”.

Segons ha pogut saber benegre.cat, el ple del CGPJ s’agafarà “un cap de setmana llarg” en el que els vint vocals del ens podran escoltar les explicacions de Dívar i la seva decisió final. Tot apunta que Dívar dimitirà del seu càrrec, per bé que fonts properes al jutge han matisat que “si ho deixà no serà perquè hagi fet res malament, sinó per poder passar més temps amb el seu xofer i alleugir la seva agenda personal, plena d’inoportunes invitacions als millors paradors d’Espanya”.

Preguntat sobre la possible mala reacció de l’opinió pública a aquesta convocatòria, el cercle proper al jutge es defensa dient que “el ciutadà espanyol té un gran respecte pel poder judicial i és conscient que en aquests temps de benaurança no és cap sacrifici suportar aquesta despesa menor”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies