benegre.cat
Esports

Panini llança l’álbum de cromos de futbolistes borratxos celebrant títols

L’editorial Panini ha anunciat el llançament de nous productes per revolucionar el mercat dels àlbums de cromos. L’álbum estrella de la propera temporada serà Borrachos de Leyenda, on els infants i joves podran enganxar els cromos dels seus futbolistes preferits dirigint-se a l’afició en plena euforia etílica. Xabi Alonso i Oleguer Presas, entre les enganxines més buscades. Panini també prepara un nou àlbum de nòvies de futbolistes “per captivar un públic més adult”.

Quan semblava que ja ho havíem vist tot en el món dels cromos, l’editorial Panini ha trobat la manera de revolucionar el mercat i reflotar el seu model de negoci. En la presentació dels seus productes per la propera temporada, a la seu de Torroella de Montgrí, ha anunciat als quatre vents un nou àlbum de col·leccionables: Borrachos de Leyenda. Serà un àlbum de 34 pàgines amb espai per a 180 cromos inèdits de les imatges de futbolistes d’elit celebrant en un lamentable estat d’embriaguesa les seves conquestes esportives.

El director de la divisió espanyola de Panini, Josep Masquefa, ha explicat que “els futbolistes són el referent de la infància i és important que els nens aprenguin que és perfectament normal emborratxar-se fins a perdre els sentits quan s’està feliç. Aquests són els valors que volem per a la canalla”. Segons ha pogut saber benegre.cat, els cromos estrella del nou àlbum seran els de Xabi Alonso amb la birreta a la Plaça Cibeles celebrant l’Eurocopa 2012 -amb “una chuza” considerable- i Oleguer Presas cridant el mític “només volia dir-vor-ho-s’ho” des de la gespa del Camp Nou en la celebració del títol de Lliga del FC Barcelona al 2006.

Al marge d’aquesta novetat, Panini també prepara un nou àlbum “per captivar un públic de més edat i engrandir el mercat”. Es tracta d’un col·leccionable sobre nòvies de futbolistes que es titularà Jamonas de Leyenda i que inclourà imatges de les parelles sentimentals dels jugadors de les lligues més importants del món. A hores d’ara, a e-bay ja es subhasten amb antelació els cromos d’Adriana Karembeu, Lena Gercke i Sara Carbonero. En aquest sentit, Josep Masquefa ha explicat que “el Barça s’està quedant enrere. Des de les xurris de Reiziger o la Helen Lindes del Figo que no donem la talla. Sort de la Shakira”. 

Borrachos de Leyenda i Jamonas de Leyenda als vostros quioscos el proper curs. Us els comprareu?

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies