benegre.cat
Esports

Tot a punt pel casament d’Andrés Iniesta

El MVP de l’Eurocopa passarà per l’altar aquest diumenge al Castell de Tamarit. Els dubtes de la núvia, que vol evitar que Iniesta es vegi més de blanc que ella, i els problemes per col·locar Sandro Rosell i Joan Laporta al restaurant del convit posen màxima tensió a l’esdeveniment. “Serà més difícil que guanyar l’Eurocopa”, avisa el pare del futbolista. Protecció civil recomana als assistents dur ulleres de sol: “Hi haurà molts Iniestes junts, cal evitar la contaminació lumínica”.

El Castell de Tamarit es prepara per acollir aquest diumenge el casament entre Andrés Iniesta i la seva promesa, Anna Ortiz. Un esdeveniment feliç en l’agenda del blaugrana però no per això exempt de dificultats. Pel que ha trascendit a la premsa, la núvia estaria preocupada perquè el blanc d’Iniesta eclipsi el seu vestit. “Jo sempre m’he volgut casar de blanc, però ell és tan lluminós que passaré desapercebuda”, dubta Ortiz, “I no només ell, no heu vist els seus cosins”.

Davant la concentració del clan dels Iniesta, Protecció Civil avisa de risc de contaminació lumínica i avisa a tots els convidats que assisteixin a la cerimònia amb ulleres de sol. En un comunicat, s’assegura que “tota una família d’Iniestes junts fan molta llum i mirar-los directament pot ser molt perjudicial. Ens ho hem de prendre com si miressim una eclipsi i la protecció és imprescindible”.

Un altre dels maldecaps d’última hora és la disposició de les taules al convit, sobretot pel que fa a ubicar el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i el seu predecessor i rival, Joan Laporta. El pare d’Andrés Iniesta ha reconegut a benegre.cat que no ha estat fàcil col·locar-los: “Si s’asseuen de costat poden acabar a bandaus i no volen sang en un dia tan especial. Mantenir la calma serà més difícil que guanyar l’Eurocopa”.

L’empresa organitzadora de l’esdeveniment ha explicat que hi haurà seguretat privada per vigilar de ben a prop a Jan Laporta, ex-president i diputat al Parlament de Catalunya, per la seva tendència “a sobrepassar-se en les celebracions. Tindrà el cava i els puros regulats, no volem cap esceneta”. Tot sigui per assegurar l’èxit d’una jornada tan especial en la vida del jugador de moda al món, Andrés Iniesta.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies