benegre.cat
Notícies

El col·lectiu de prostitutes assegura que no traslladarà la pujada de l’IVA als consumidors

Seguint l’estela d’altres macro-empreses com Inditex, la principal associació de prostitutes de Catalunya ha anunciat avui en un comunicat que “no pensa traslladar l’augment de l’IVA als clients”. Les professionals del sexe asseguren ser “una via d’escapament als enfonsats per la crisi i no els podem fallar. Follar sí, però fallar no”. Els seus serveis estan gravats amb el tipus general de l’Impost sobre el Valor Afegit, que passarà del 18 al 21%.

Amb el pas de les hores comencen a arribar les reaccions a l’augment de l’IVA anunciat pel govern central. El del tipus reduït passarà del 8 al 10% mentres que el de tipus general creixerà del 18 al 21%. En la majoria de casos, les empreses traslladaran l’augment al consumidor -que gastarà una mitja de 500€ més a l’any- tot i que algunes empreses, com Inditex, han explicat que assumiran ells el recàrrec.

També és el cas de la principal associació de prostitutes de Catalunya, el Bureau Associat de Golfes Altament Sorprenents i Sexis Amigues (BAGASSA). Segons ha explicat en un comunicat, no traslladaran l’IVA als clients perquè “tot el que puja ho assumim nosaltres, també els impostos”. En aquest mateix text, les professionals de l’amor asseguren que “ens hem convertit en el refugi dels més devastats per la crisi i no els podem fallar”, per bé que aclareix que “però follar sí, eh”.

Segons ha pogut saber benegre.cat, els clients assidus a les instal·lacions del BAGASSA -cadires de càmping als vorals de la N-II- han reaccionat molt positivament a l’anunci de les seves proveïdores. Jofre Camí, que ha preferit restar en l’anonimat, ha assegurat a aquesta web que “que un francès passi de 20 a 22€ és una amenaça mortal a l’economia domèstica, no ho puc assumir”.

En les properes hores, altres col·lectius fortament arrelats al Principat anunciaran la seva política envers l’augment de l’IVA. A hores d’ara, totes les mirades es dirigeixen al gremi de traficants d’estupefaents, una substància gravada amb el tipus general i, per tant, susceptible de passar al 21%.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies