benegre.cat
Notícies

Els Mossos troben el cos d’un home mort a l’interior d’un taüt que estava enterrat en un cementiri

La policia catalana creu que, abans de morir, estava viu

Una patrulla dels Mossos d’Esquadra ha trobat, aquesta matinada, el cos d’un home mort a l’interior d’un taüt. El cadàver estava enterrat al nínxol d’un cementiri i, segons l’informe dels mateixos agents, “correspon a una persona que, abans de morir, estava viva. Segurament, molt viva”. La troballa d’aquest cos sense vida ha posat en alerta la policia catalana, que ja ha obert una investigació per intentar esclarir els fets. “Estem revisant totes les tombes de la zona i no parem de trobar-nos morts i més morts. Estan tots encabits en caixes de fusta, sepultades una sobre l’altre. Sembla que no s’acabi mai. És l’operació més aterradora que he dirigit mai”, afirma el caporal Domènec Vilella.

A l’espera de més novetats, el jutge instructor del cas ha decretat el secret de sumari i el tancament provisional dels accessos al cementiri per “no alarmar la població”. Les primers hipòtesis policials apunten que “tot plegat es tracta d’un entramat de grans dimensions que, d’entrada, implicaria la cúpula eclesiàstica catalana i un centenar d’empreses funeràries del país”. De fet, els agents tenen indicis de què els sospitosos actuen “com una xarxa molt ben compenetrada. Estan arrelats al territori i actuen cada dia de l’any. Són uns veritables professionals de la mort”, assegura Vilella.

Alguns testimonis que s’han posat en contacte amb els Mossos han afirmat que el modus operandi de la banda és sempre el mateix. “Porten el cadàver dins un taüt fins a l’interior d’una parròquia. Allà dins, escolten les indicacions d’un ancià vestit amb túnica blanca, que podria tractar-se del màxim capo de l’organització. Quan el líder acaba el seu discurs, ordena que posin el fèretre dins el maleter d’un cotxe especialment llarg i lleig. I és aleshores quan se l’emporten fins a zones aïllades, junt amb altres cadàvers, on l’amaguen en una fossa per sempre més. Si tot això és veritat, estaríem davant la barbàrie més macabra de la història”, comenta el caporal Vilella.

Els responsables de la investigació estan convençuts que, “per la seva naturalesa, una massacre com aquesta només pot ser obra d’una secta de desequilibrats que es dediqui a organitzar rituals mortífers per lucrar-se econòmicament. I ho fan a costa de gent atemorida, a la qual tenen mentalment controlada a través de falses promeses sobre una salvació eterna”. El primer pas per detenir-los, però, és identificar els morts, que està resultant més fàcil del que preveien els agents. “Els sospitosos han deixat apuntat el nom de cada víctima a la tàpia del nínxol. Potser no són tan intel·ligents com crèiem. O ho fan per despistar. O són uns putus imbècils. O aquí està passant alguna cosa que no quadra”, sostenen els màxims caporals del cos policial.

Seguint les indicacions de la conselleria d’Interior, quan tots els fèretres de la zona hagin estat degudament profanats pels Mossos per poder reconèixer la identitat dels cadàvers i avisar les seves respectives famílies, tots els cossos trobats per la policia catalana tindran el seu propi funeral en una parròquia cristiana. La intenció del govern català és que els morts “siguin enterrats dins uns taüts i en un cementiri perquè, per fi, puguin descansar en pau per sempre més”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies