benegre.cat
Notícies

Apple llença iOuija, el dispositiu mòbil per connectar amb el més enllà

L’empresa d’Steve Jobs també vol ser el gran referent de les aplicacions electròniques entre els morts

La multinacional Apple va sorprendre ahir a tothom amb el llençament sorpresa al mercat de la seva última creació. Es tracta del novedós iOuija, una aplicació del tot innovadora que trenca els esquemes de tot el que s’ha presentat fins ara i que permet al seu usuari conversar de tu a tu amb els esperits, deixant enrere les obsoletes pràctiques que existien en la nostra societat. Apte per a qualevol terminal iPhone, per als iPads i fins i tot per als iPods, el nou iOuija promet converses “eternes, fresques, directes i sense interrupcions” amb qualsevol forma del més enllà.

Cansat de treure la pols al típic taulell de fusta cada cop que vols parlar amb el teu avi difunt? Fart d’esperar tres quarts d’hora perquè l’esperit de torn acabi una frase? Amb tots aquestes barreres ha decidit acabar Apple, una empresa que ha apostat no només per establir un monopoli entre els vius, sinó que també vol convertir-se en una icona entre els morts. És per això que l’empresa presentava ahir a la nova botiga que ha obert al Passeig de Gràcia de Barcelona la seva darrera invenció. És tracta de l’iOuija, una aplicació sense precedents amb la qual l’usuari podrà interactuar amb els esperits d’una manera còmoda, senzilla i instantània. “És una passada, txatxi-piruli, és per morir-se, d’un altre món”, així mateix la definia Esteve Treballs, delegat d’Apple a la Noguera i encarregat de dirigir una presentació que va congregar un grapat d’ànimes al cor de la capital catalana.

“Ja podem llençar a les escombraries, al costat de l’allargador de penis, el típic taulell de ouija que tothom té per casa. Si voleu estar a la última i esteu disposats no només a tirar-vos el dia xatejant amb els vius sinó també amb els morts, l‘iOuija és la vostra aplicació”, s’explicava Treballs, qui n’avançava també les característiques i el seu funcionament: “És molt fàcil d’utilitzar. Fins i tot Kiko Rivera, un nenúfar o un clavicèmbal el poden fer servir sense trencar-se les banyes. És una aplicació gratuïta que podem trobar a l’iTunes i que en pocs minuts estarà descarregada al nostre terminal. A partir de llavors, només és questió de fer anar els dits, com amb la nostra parella o amant”.

LiOuija cerca tots aquells esperits que, a través d’una connexió 3G o Wi-Fi es troben aptes per xatejar en aquell moment. Un cop localitzada l’ànima en qüestió, s’obre per a l’usuari la típica finestra a l’estil whatsapp per iniciar una conversa en la qual les possibilitats són infinites: no només es podrà interactuar instantàniament, sinó que també es podran intercanviar icones, enviar notes d’àudio o imatges, jugar una partida d’Apalabrados o també d’Angry Birds, compartir quina és l’ubicació de cadascú, iniciar una videoconferència… “Nosaltres no tenim tota l’eternitat per xerrar. Som una societat amb pressa. No sé per què, però tenim sempre pressa. Els esperits, en canvi, tenen tot el temps del món i els importa una merda si s’han de tirar mitja hora per dir-te que et mataran, que posseïran el teu gos o coses per l’estil. Tot això, amb l‘iOuija, és cosa del passat. Ara, anem per feina. Plorarem els nostres avantpassats en viu o ens cagarem en els nostres morts a l’instant, així de fàcil”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies