benegre.cat
Notícies

JJ Abrahams adaptarà “Gran Nord” a la televisió dels Estats Units

Coincidint amb el final de la primera temporada temporada, el creador de LOST i Fringe ha arribat a un acord amb Televisió de Catalunya per adaptar la sèrie Gran Nord al mercat nord-americà. El realitzador i guionista segueix així l’estela de Steven Spielberg, que mesos enrere va anunciar que exportaria Polseres Vermelles. Abrams estaria meditant que els propis actors catalans protagonitzessin la versió americana, ja que “han demostrat tanta traça imitant l’accent lleidetà que segur que s’adaptarien a l’anglès”.

La televisió pública catalana i els grans de Hollywood seguiran consolidant la seva relació mesos després que el rei Mides del cinema, Steven Spielberg, anunciés la seva intenció de versionar Polseres Vermelles. Ara li ha tocat el torn a una altra sèrie d’èxit, Gran Nord, una producció que ha destacat per la seva narrativa trepidant i excel·lents interpretacions i que ha captat l’atenció de JJ Abrams, el pare de LOST. Tant és així que la versió americana podria estrenar-se a la tardor del 2013.

El realitzador novaiorquès ha explicat aquesta matinada des de la seu de NBC Universal, a Los Angeles, que Gran Nord “és d’aquelles sèries que t’atrapa a la butaca des del primer minut; ho té tot”. Abrams ha ressaltat que la producció catalana és “trepidant, mai saps per on anirà la trama i quin serà el següent gir de guió. Adaptar-la és el projecte més fascinant de la meva trajectòria professional”.

A hores d’ara, Televisió de Catalunya i la NBC ultimen els detalls de l’acord, que se signarà en els propers dies. Abrams ja ha avançat que un dels punts clau del contracte és la possibilitat de comptar amb els actors de la sèrie: “la televisió nord-americana necessita cares noves per seguir sent competitiva i amb el lleidatà han demostrat que tenen una gran aptitud pels idiomes. Es fan estimar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies