benegre.cat
Notícies

Historiadors catalans descobreixen que Santa Maria no era tan "santa" com el seu nom indica

Ni santa. Ni molt menys verge. Cop dur el que ha rebut aquest matí la societat, sobretot aquell sector simpatitzant amb el catolicisme, després de la multitudinària compareixença de tres professors d’Història de la Universitat Politècnica de Sant Jaume de Frontanyà (Berguedà) en la qual s’ha demostrat empírica i científicament que Maria, mare de Jesús de Natzaret i una de les icones de l’església, no era tan “santa” com el seu nom indica.

Aprofitant la diada del 15 d’agost, l’epicentre de moltes Festes Majors de Catalunya i un dia menys perquè definitivament Pipi Estrada desapareixi de les nostres vides, tres reputats historiadors catalans han decidit descobrir al món una realitat que, fins ara, ningú coneixia, com la tendència sexual de Don Limpio. Jep Calonge, Francesc d’Aro i Guifré Bisbal han explicat, amb proves fefaents, un àbac i un power point versió del 2003, com a la Verge Maria l’ha acompanyat un sobrenom durant tota la història moderna que realment no se li escau. “Santa? De santa no n’ha tingut mai res”.

“Santa Maria ha passat al record com una dona pura; com un ésser net i polit, sincer, sense defectes, fidel i respectuós. I aquest, em sap greu confessar-ho, no és el perfil que s’adequa a la realitat”, ha asseverat Calonge, pioner en una investigació que va començar fa dos anys com una mena d’aposta després d’una borratxera en un prostíbul de Viladecans i que ha acabat destapant unes afirmacions que de ben segur que escandalitzaran al Vaticà. “Maria ve d’una família desestructurada i ben aviat va deixar els estudis. Va decidir viure la vida, ser una bohèmia i volar com un colibrí de ben jove. Li agradava la festa i tots els locals de Betlem la coneixien. No hi havia pòdium que se li resistís i podia ballar fins a altes hores de la matinada”, ha continuat d’Aro.

“Realment no volia saber res dels seus pares, feia el que li rotava i va conèixer a Josep en un antre de mala mort durant una festa clandestina. A més, ningú sap realment com va quedar embarassada. Qui era aquest tal Esperit Sant? Un amant? Un rotllo d’una nit? Un portuguès?“, ha continuat, abans de revelar que Maria “tampoc solia pagar les factures del lloguer, va intentar lligar amb Baltasar, un dels tres Reis de l’Orient i es passava el dia ajaguda al sofà, despreocupant-se del petit Jesús. No ens estranya que el seu fill li sortís així d’anti-sistema i radical…”.

Vota BENEGRE.CAT als Premis Blocs Catalunya 2012, en la categoria de Comunicació i nous mitjans.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies