benegre.cat
Esports

Víctor Valdés hauria falsificat el seu carnet de porter de futbol i també el de soci del FC Barcelona

El FC Barcelona no està gens tranquil amb l’escàndol que aquests últims dies ha envoltat el seu porter, Víctor Valdés, imputat per haver aconseguit, suposadament, el títol que l’acredita com a patró de iot de manera fraudulenta. El club blaugrana, descontent amb l’actitud del jugador, ha obert una investigació en la que ha pogut descobrir que Valdés, a més, hauria amagat i mentit en d’altres informacions, pel que el seu lloc a Can Barça podria tenir els dies comptats.

La notícia va esclatar a finals de la passada setmana, quan diversos mitjans es feien ressò de l’escàndol que acabava d’esquitxar el futbolista català. Víctor Valdés, juntament amb d’altres jugadors i algun actor de dubtosa reputació com Óscar Jaenada (algú que ha rebut un Goya per interpretar Camarón de la Isla no mereix que se’l prengui massa seriosament) havien estat imputats per la Guàrdia Civil per una suposada falsificació, estafa i compra d’examens de capità de iot. Malgrat l’impacte inicial que va supoasr aquesta informació, l’aficionat blaugrana li va restar importància a aquest fet degut a la immediatesa de l’inici de la Lliga i la proximitat del primer clàssic amb el Reial Madrid; un còctel explosiu que fa que la majoria oblidin la seva vida, família, obligacions i amistats i pensin només en el futbol.

El Barça, però, amb la mosca a l’orella, ha decidit obrir una investigació per esbrinar si aquesta és l’única martingala que Víctor Valdés els ha volgut colar. Segons ha pogut saber benegre.cat, les primeres troballes han estat imminents i alhora sorprenents. Sembla que l’afer del iot podria quedar en un no-res al costat de la muntanya de mentides que el català hauria pogut colar per tal de convertir-se, algun dia, en porter titular del club dels seus amors. I és que s’han trobat indicis que demostren que Valdés, suposadament, també va falsificar documents per obtenir amb el carnet de porter (el de discoteca, primer, i després el de futbol) i tenir així les portes del Camp Nou obertes.

I encara n’hi ha més. La fotografia que el de l’Hospitalet de Llobregat porta al seu Document Nacional d’Identitat està retocada amb Photoshop; va suplantar la identitat per fer-se amb un carnet del Club Súper3; va pagar una certa quantitat per enrolar-se al Club Mercadona i obtenir així suculents descomptes en la compra de iogurts desnatats i oli de girasol; realment és de l’Espanyol però ho amaga amb un carnet de soci del Barça per dissimular… I la més sonada. Víctor Valdés no seria calb. Al contrari. Amant del heavy metal i també un xic de l’Electrica Dharma, el porter llueix una melena a l’estil Iggy Pop que, dissimuladament, amaga sota una calvície posstissa. Un veritable frau. Una mentida molt ben camuflada, com ho són les promeses electorals i els matrimonis de conveniència.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies