benegre.cat
Editorial

Comença el nou curs a benegre.cat

Hola? Què hi ha algú? Ja hi sou tots? Des de la redacció de benegre.cat us saludem, estimats lectors, ara que ja heu tornat tots a la feina, perquè sabem que ens llegiu a la feina. No us fallarem, hem preparat moltes novetats pel nou curs i esperem que ens acompanyeu. Avui acaba el termini per votar-nos als Premis Bloc 2012. Si ens seguiu, si us agrada el que fem, afanyeu-vos i voteu-nos! Gràcies, com sempre, i benvinguts a un nou curs de benegre.cat.

Tornen els Corticoles, els cotxes en doble fila a les 9 del matí, els col·leccionables, la televisió de qualitat, els parlamentaris de les Bahames i torna benegre.cat. Per aquest nou curs us hem preparat tres noves seccions d’estrena: cròniques de la jornada esportiva, reportatges de camp i entrevistes que potser us canviaran la vida, tot i que segurament no.

Hi haurà més novetats al llarg del curs, però ja aniran venint. La més destacada que és que volem canviar la pàgina web, professionalitzar-la, i ben aviat us parlarem del nostre projecte de crowdfunding. El que no canviarà és la nostra intenció i farem el possible per mantenir-vos enganxats a benegre.cat.

Per altra banda, aquest dilluns 10 de setembre a les 12 de la nit, acaba el termini per votar-nos als Premis Bloc 2012, en la categoria “Comunicació i Nous Mitjans”. Només cal que accediu a Stic.cat, us registreu amb Facebook, Twitter o el mail i voteu-nos! Si us calen més arguments i/o indicacions, llegiu aquest post.

Dit això, bentornats sigueu tots!

Marxeu de vacances? Nosaltres no!

Benvolguts lectors de benegre.cat, famílies de Catalunya. Aquests dies començarà l’èxode i la majoria de vosaltres se n’anirà de vacances, alguns cabrons afortunats a una platja del paradís i la […]

Benegre.cat surt del corral

Hem decidit que Benegre.cat surti del corral aquest 23 de febrer del 2012 a les 18:24, just 31 anys després que un dels descartats de “Los payasos de la tele” […]

#GràciesHollande?

A casa nostra la passió per la competició ens converteix en especialistes en futbol, motociclisme, castells, i eleccions. Tot allò que suposi emoció, esforç, lluita i un desenllaç amb triomf […]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies