benegre.cat
Notícies

Mas i Rajoy oficialitzen el seu embaràs

Una de els notícies més rumorejades de les últimes setmanes s’ha fet avui oficial: Artur Mas i Mariano Rajoy esperen el seu primer fill en comú. El president de la Generalitat de Catalunya i el seu homònim espanyol han anunciat la bonanova, que ja ocupa les portades de la premsa internacional. El front sobiranista de CDC critica la inoportunitat “de tenir un fill xarengo tal i com està el pati” mentre que el PP es mostra “preocupat per com s’ha dut a terme la concepció”.

Alegria i beneurança. Això es desprèn de la compareixença conjunta que han protagonitzat avui el president del govern català, Artur Mas, i el líder de l’executiu espanyol, Mariano Rajoy. No és per menys, la parella ha anunciat el seu primer fill en comú en un acte que la premsa esperava amb candeletes i que posa punt i final a una intensa rumorologia.

La missiva del Rei Joan Carles I defensant la “unitat d’Espanya”, publicada dies enrere a la nova web de la Casa Reial, no va fer més que encendre el foc de les especulacions i la parella s’ha vist forçada a confirmar l’estat de gestació. Es preveu que el primer fill Mas i Rajoy vegi la propera primavera. La reunió sostinguda per tots dos a la Moncloa, aquest 21 de setembre, ha servit per negociar els detalls del comunicat i sentar les bases d’un futur acord de custòdia compartida.

La plana política ha reaccionat de manera dissonant a la notícia. El Partit Popular ha rebut amb fredor l’embaràs del seu líder perquè “la manera com s’ha dut a terme la concepció de la criatura ens inquieta profundament”, mentre que CDC ha criticat el mestisatge del nadó. Per la seva banda, ERC i SI s’han mostrat contundents: “Esperem que sigui el primer nadó amb doble nacionalitat, catalana i espanyola”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies