benegre.cat
Notícies

CiU demana a Jair Domínguez que “lideri el futur exèrcit de l’Estat català”

Convergència i Unió ja ha començat a redactar el seu programa electoral de cara a les eleccions del 25 de novembre i, en un primer esborrany enviat a la militància, el partit contempla que Jair Domínguez sigui “el líder que capitanegi el futur exèrcit de l’Estat català”. La federació nacionalista entén que “Artur Mas necessita una persona íntegre que, en situacions límit, li pugui fer de guardaespatlles. Algú amb prou virilitat com per despertar l’instint sexual d’homes i dones indistintament”. Segons els dirigents de CiU, aquest individu és l’actual guionista del programa La segona hora, de RAC 1, al qual volen convertir en el “Kevin Costner de l’Empordà. Ens consta que, des de ben petit, li hauria agradat dir-se Kevin. Aquesta és la seva última oportunitat”, s’afirma en aquest document intern.

L’aposta de Convergència i Unió per Jair Domínguez ha rebut el vist-i-plau personal del mateix Artur Mas, que li ha recomanat “que deixi d’escriure tantes tonteries i es posi a treballar d’una vegada. Amb 32 anys, potser ja li toca”, ha subratllat el president. Entre els valedors del guionista també hi ha el director de TV3, Eugeni Sallent, que ha destacat els coneixements de Domínguez “en matèria armamentista”. De fet, Sallent ha explicat que, just abans de rebre l’oferta de CiU per dirigir el futur exèrcit català, el guionista volia tirar endavant un projecte televisiu propi. “Era un reallity show en què dues colles d’esbarts dansaires s’infiltraven al Parc Güell per disparar contra guiris que havien comprat souvenirs espanyols. El problema és que era un programa massa agressiu. La gent dels esbarts no parava de dansar amb els seus particulars saltirons i feien malbé la vegetació de totes les jardineres. Li vam haver de dir que no”, recorda Sallent.

L’únic que de moment s’ha mostrat reticent al fitxatge de Jair Domínguez per dirigir les futures forces armades de Catalunya és Josep Antoni Duran i Lleida. El president d’Unió Democràtica està molest amb el guionista des que aquest va publicar el llibre Jesucrist era marica… i altres contes, un títol que deixava entreveure l’orientació sexual del fill de Nostre Senyor. Duran creu que, per compensar tal blasfèmia, els acompanyants de Domínguez al capdavant de l’exèrcit català haurien de ser Fèlix Millet, Salvador Sostres i el rei d’Espanya. “Militarment, no sé si avançaríem gaire. Però les reunions almenys serien força entretingudes. La Bibiana Ballbè en podria fer un programa i tot pel Club Súper 3”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies