benegre.cat
Notícies

Armstrong es presentarà a la propera presidència de la Xunta amb el PP "per poder guanyar alguna cosa"

L’exheptacampió del Tour Lance Armstrong ha arribat a un acord per ser el dofí de Alberto Núñez Feijóo a la Xunta de Galicia. L’esportista texà diu que es presentarà pel PP a les properes eleccions gallegues “per guanyar alguna cosa”. Ahir, Armstrong va veure com la UCI (Unió Ciclista Internacional) li retirava els 7 Tours conquerits i li reclamava els xecs gourmet amb els quals es beneficiava del càtering al final de cada etapa. “És una vergonya” deia Armstrong “que ara em vinguin a reclamar un rissotto que en realitat era una puta merda”.


Però Armstrong s’ha mogut ràpid: serà el successor de Núñez Feijóo al capdavant del PP gallec. La contundent revàlida del president de la Xunta, l’ha col·locat com a possible successor d’un Rajoy més cremat que un pollastre a l’ast untat amb querosè. Per tant, quedarà un buit a la Xunta de Galicia i està clar que els gallecs serien capaços de votar un maniquí del Zara si portés una enganxina del PP. “Així tornaré a ser el campió d’alguna cosa”, aclaria Armstrong, que afegia que “no s’ha tingut en compte que anar amb bici amb un sol testicle és molt fotut, perquè vas escorat”.

El perfil polític d’Armstrong és absolutament desconegut. És de Texas, la terra dels Bush i per tant, presumiblement hauria de ser conservador. Però, segons ha dit l’exciclista “el meu objectiu és adormir amb els mítings a tanta gent com vaig adormir fent esport”. Quan un periodista li ha demanat si era veritat que anava tan drogat que els seus maillots suats els regalaven a narcosales perquè la gent els llepés i se’ls passés el mono,  Armstrong s’ha fet el boig: “miri, jo l’únic que vull és el millor pels gallecs. Prou de formatge de tetilla, a partir d’ara hi haurà formatge de teta. Però d’una teta teta, una d’aquelles tetes que et fot una ventallada i et trenca les cervicals. Això és el que jo prometo per Galicia”. El nou líder popular ha sortit de la sala amb una ovació.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies