benegre.cat
Notícies

Duran i Lleida farà de dolent a la propera pel·lícula de James Bond

Interpretarà a Shiny Head, malvat unionista sense escrúpols

Les recents declaracions de Josep Antoni Duran i Lleida posant pals a les rodes al procès independentista a Catalunya no han passat desapercebudes a Hollywood. Tant és així que el líder d’Unió i president del grup de CiU al Congrès dels Diputats serà el malvat protagonista de la propera entrega cinematogràfica de l’agent 007. Segons han explicat els productors, el democristià interpretarà “un magnat de la política que és un agent doble per evitar la independència d’un país opromit”. James Bond: The Unionist Threat arribarà als cinemes el 2014.

Josep Antoni Duran i Lleida compartirà cartell amb Daniel Craig en el 24è lliurament de la saga cinematogràfica de l’agent secret més famós del món, segons han explicat avui representants de Columbia Pictures. Les recents aportacions del líder democristià posant aigua al vi de la independència -torpedinant la línia de flotació i cavall de batalla del seu propi partit- han despertat l’interès dels grans de Hollywood. “Algú que és capaç de boicotejar així els seus propis companys és una inspiració. Duran i Lleida és un dolent de pel·lícula, segurament, el més maligne de la llarga història de 007”, ha manifestat el cineasta Sam Mendes, responsable del nou film.

James Bond: The Unionist Threat situarà la trama en una nació europea sense estat que lluita per la independència i que comptarà amb l’ajuda de l’agent 007 per assolir els seus objectius. “Serà un thriller trepidant, ple d’acció i de sorpreses. El qui sembla un còmplice acabarà destapant-se com un malvat unionista sense escrúpols” ha explicat Mendes sobre Shiny Head, el personatge que interpretarà Duran i Lleida.

La pel·lícula es rodarà principalment al sud de França, al Regne Unit i a Cuba, escenari de l’origen del malvat de torn: “El veurem en la seva salsa, prenent un cubalibre a la platja i conspirant en secret en favor de l’unionisme. Serà com un agent doble, tindrà a tots els espectadors molt confosos”, ha indicat el director, a més d’afegir que “definitivament, no serà una pel·lícula per a tots els públics. Estem parlant d’un film fosc, molt fosc, d’una violència verbal inaudita”.

James Bond: The Unionist Threat es començarà a filmar al Nadal del 2013 i arribarà als cinemes a la tardor del 2014 per fer-ho coincidir amb una possible crisi política a Europa, alimentada pels processos seccessionistes a Escòcia i a Catalunya.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies