benegre.cat
Notícies

Els maies suspenen la fi del món perquè la Constitució espanyola no la contempla

constitucioLa civilització precolombina ha emès un comunicat mitjançant la possessió d’una adolescent de Manlleu anunciant que aplacen sine die la destrucció del món “fins que la Carta Magna espanyola ho expliciti”. El govern de Rajoy treu pit davant la comunitat internacional mentre una onada d’espanyolisme recorre l’estat i Durão Barroso celebra la notícia. Núria de Gispert aprofita per programar la investidura d’Artur Mas perquè “si el món no s’acaba, ens hi haurem de posar”. 

La fi del món tal i com el coneixem haurà d’esperar. Així ho han fet saber representants de la civilització maia a través de la possessió d’una menor a Manlleu, mentres feia l’anàlisi sintàctica d’una oració a classe de català, a l’Institut Antoni Pous i Argila. Segons relata la seva professora: “A mitja frase el cap li va començar a girar rodó i es va posar a bramar mots incomprensibles mentres dibuixava figures pertorbadores a la pissarra. Vam provar de parlar-li en castellà, per calmar-la, però no va funcionar”.

Experts de la Universitat d’Oxford han examinat minuciosament les imatges entregistrades des de 37 angles diferents pels mòbils dels companys de classe i han confirmat que es tracta d’un missatge real del poble mesoamericà, desaparegut fa prop de 3.000 anys: “Fins que la Constitució espanyola no ho reconegui literalment, el món seguirà dempeus, ens volen dir els maies. No hi ha dubte”.

La notícia ha provocat una onada de sentiment patriòtic espanyol, que s’ha viscut a les xarxes socials i als mitjans de comunicació, on diversos locutors de l’ala conservadora s’han masturbat en directe. El cap el govern espanyol, Mariano Rajoy, ha tret pit en una compareixença a la Moncloa destacant que “por si no había suficiente con el anuncio de Campofrío, ahora también son los mayas. Desconocía del interés de las abejas por defender la Constitución, pero bienvenido sea. It’s very beautiful todo esto”, ha conclòs, diriginit-se a la comunitat internacional.

Per la seva banda, la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, ha aprofitat que s’allarga l’existència de la humanitat per convocar el debat d’investidura: “Després d’una ronda de contactes per allargar una mica, crec que hi ha un candidat a president de la Generalitat. Aviam si endevineu qui éeees?”. Fonts del front independentista han reconegut que “una mica esperàvem que la fi del món ens treiés el marrón d’haver de guiar la indepenència, però suposo que estem contents”.

A nivell mundial, el president de la Comissió Europea, Durão Barroso, ha comparegut per celebrar que “un dels nostres estats membres hagi salvat el món. El Nobel de la Pau ens el van donar per coses com aquestes, no per Bòsnia o Síria, com tots pensàveu. Avui és un dia que passarà als annals de la història”, ha rematat Barroso, que ha aclarit que “i per annals no vull que es malinterpreti com un eufemisme d’escrit cronològic sinó que em refereixo a com ens sentim ara que Espanya ens ha salvat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies