benegre.cat
Notícies

Enxampen l'executiva de la CUP fent el sopar de Nadal en un McDonald's

Consternació majúscula a l’entorn de l’independentisme antisistema. L’executiva nacional de la CUP ha estat enxampada mentre celebrava el tradicional sopar de Nadal en un McDonald’s, “símbol de la globalització capitalista i del colonialisme cultural”. L’enrenou que ha generat la notícia ha obligat el partit a justificar que, en realitat, van entrar a aquest establiment de menjar ràpid perquè el van confondre “amb una cooperativa agroecològica. Ja ens va estranyar, que estigués situada a la Ronda Litoral… Però no hi vam caure”, han reconegut.

Els fets van tenir lloc poc abans de dos quarts d’onze de la nit, quan la comitiva de la CUP va creuar la porta del McDonald’s de la Vila Olímpica de Barcelona. Testimonis presencials afirmen que, per passar desapercebuts, els dirigents de la formació van presentar-se vestits amb “esmòquings d’etiqueta. Es notava que els havien encarregat a algun sastre de València. Deu ser la seva particular manera de reivindicar els Països Catalans”.

Alguns dels comensals que van presenciar l’escena asseguren que l’executiva de la CUP no només va voler reunir-se per celebrar el Nadal en commemoració del naixement del fill de Nostre Senyor, sinó que el cap de llista, David Fernández, “va insistir a la resta de militants perquè també es beneís la taula abans de començar a sopar. Intercalaven versos de Tolstoi amb lletres d’Alejandro Sanz. Si aconseguies que no t’explotés el cervell, tenia la seva gràcia”.

Fonts del restaurant apunten que alguns dirigents, com Quim Arrufat o Georgina Rieradevall, “es van passar tota l’estona muntant el pessebre de plàstic que els van regalar amb el menú Happy Meal. No paraven d’acaronar el nen Jesús. És la primera vegada que se’ls veia feliços sense la necessitat de muntar vagues generals o cremar contenidors”.

Altres clients que també eren al McDonald’s han estat més crítics. “Es van deixar enlluernar pel consumisme. Van voler demanar la caixa de dotze nuggets i després no se’n van menjar ni la meitat. Es nota que els hi ha pujat el poder al cap”. Per si això no fos poc, la clientela acusa els cuperos de demanar els McMenús en castellà. “Van veure que el noi es deia Wilson i van canviar automàticament d’idioma. Algú els hi hauria de dir que el català també es parla més enllà dels concerts de Feliu Ventura i els casals okupes de Sants. És una informació que els hi anirà bé”.

L’únic moment de tensió es va produir al final de la vetllada, quan un nen d’uns set anys va apropar-se a la seva taula per preguntar-los si eren familiars d’en Ronald McDonald. “És que els meus pares diuen que només feu pallassades. Com ell”. Per sort, la cosa no va anar més i, després de pagar l’import del sopar amb la targeta de partit de la Caixa, els dirigents de la CUP van posar el punt final al seu sopar d’empresa. “I és que, per ells, la política s’ha convertit en això: una puta i simple empresa”, murmuraven la resta de clients, mentre els observaven com abandonaven el local. “El típic ambient tens de l’Últim Sopar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies