benegre.cat
Notícies

Una família confon el Pare Noel amb el Tió i l'ancià acaba la nit a urgències amb contusions

Pare NoelLa Nit de Nadal ha estat a punt d’acabar en tragèdia a Sant Fruitós de Bages, on el Pare Noel ha rebut una pallissa de nivell discoteca del Port Olímpic. Cap a mitjanit, el nen de la família Dous ha sentit un soroll: “el meu fill m’ha cridat perquè havia sentit un xivarri a l’entrada. L’he acompanyat i hem vist una figura gran, amb barret vermell i que estava de quatre potes” explica el Francesc, el cap de família. “No he dubtat” afegeix el nen “he tret un bastó i he començat a pegar-li cantant la cançó del Caga Tió”.

Què feia el Pare Noel de quatre grapes i perquè no s’han aturat en veure que es queixava han sigut les primeres preguntes que han fet els Mossos quan han arribat. El comissari Pau Velasco ha explicat que “no ens ho podíem creure. Li han fotut una pallissa tremenda. Quan hem arribat el Pare Noel plorava, estava fet un cargolet a terra i li sagnava el nas. Segons sembla, li han donat cops cantant-li que si no cagava li donarien cop de bastó. L’home s’ha vist tant apurat que ha hagut de fer el que li deien. I, efectivament, quan ha cagat han parat i ens han trucat”.

Segons ha explicat el Pare Noel era de quatre grapes perquè, sense voler, havia llençat una bola de l’arbre i l’estava recollint. En qualsevol cas, la pallissa ha interromput breument el repartiment de regals, que l’ha hagut de continuar el ren Rudolph, que s’ha posat una barba blanca i ha ocupat el lloc del Pare Noel en una nit tan important. El Pare Noel segueix ingressat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell on es recupera de contusions a l’esquena, d’una fissura de la setena vèrtebra  de la desencaixada de la mandíbula i d’una petita hemorràgia interna. Segons les infermeres del centre, l’home ja no diu “how how how”, sinó, “au, au, au”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies