benegre.cat
Editorial

Els Reis Mags ens han portat una web nova

reisMai hem estat molt amics de les corones. La monarquia, la tolerem més aviat poc, no hi podem fer més. Avui, però, hem de celebrar que Ses Majestats d’Orient ens han dut una flamant pàgina web, nova de trinca, un nou corral per fer la nostra. Per descans de molts lectors -i algun periodista- l’amenaça de tancament de l’equip de Gallardón hijo de Galadrion, ha quedat en un no-res i ens plantem al 2013 amb ganes de seguir creixent. Benegre.cat avança cap al seu primer any de vida amb la imatge renovada i tota la motivació que ens dóna saber que ens llegiu. No dubteu d’enviar-nos els vostres missatges i opinions, sobretot si sou molt actractius o atractives i adjunteu una imatge al correu.

No és fàcil ser periodista en els temps que corren, ni conviure amb la realitat d’aquest, el nostre, país petit. Vam començar benegre.cat per fer-nos-ho passar millor a tots, per pensar i per aprendre a riure’ns del que ens està passant. Perquè si et saps riure de tu mateix, ningú no et pot fer mal, i al nostre país petit li’n volen fer molt. 300 dies i més de 500 articles després, publiquem aquesta nova pàgina web com un agraïment als milers de milions de trilions de persones que ens llegiu cada dia i que ens seguiu la veta a les xarxes socials. Sempre copiem les vostres bromes del Twitter per escriure les notícies i no us citem, gràcies de tot cor.

Que gaudiu de benegre.cat tant com nosaltres!

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies