benegre.cat
Esports

Madrid confisca la quarta Pilota d’Or de Messi

messiAquest matí la Policia Nacional s’ha personat al domicili de Leo Messi i, exhibint una ordre del Ministeri d’Hisenda, li han confiscat la Pilota d’Or que va guanyar aquest dilluns. Segons ha dit Cristóbal Montoro “Messi té la nacionalitat espanyola i tributa des de Catalunya, per tant com a contribuent català ha de contribuir amb el 25% de les seves Pilotes d’Or a la resta de l’Estat. O els nens de Múrcia no tenen el mateix dret que els nens de Catalunya a tenir una Pilota d’Or?”. És a dir, el trofeu passa a ser propietat del govern espanyol, que decidirà com l’administra. Ara per ara, l’opció amb més cos és que es faci servir per pagar part del deute públic.

D’aquesta manera, es podria donar el cas que la Pilota d’Or de Messi cobreixi part del crèdit per fitxar Cristiano Ronaldo, ja que els deutes de Bankia van ser assumits per l’Estat. “O potser se’l donem al Rato, què passa?” ha afirmat Montoro. Tot i això, el ministre assegura que hi ha altres ofertes “un jugador portuguès s’ha interessat per comprar-lo, fondre’l i encunyar-hi la seva cara. Però volem mantenir l’integritat del trofeu, així que potser se’l lloguem a Diego el Cigala, que ha assegurat que s’hi posaria una cadeneta i el duria al coll”.

La noticia ha caigut com un gerro d’aigua freda a can Barça, tot i que Leo Messi no semblava gaire alterat. “Al principi no parlava gaire i hem pensat que estava fomut”, ha explicat Xavi, “després hem recordat que tampoc és que sigui molt de parlar. Li hem donat unes natilles i s’ha quedat més content que un gínjol”. Tot i això el Barça ha fet una petició oficial al Govern espanyol per repatriar la Pilota d’Or de Messi, tot i que sembla que és un assumpte que escapa de l’òrbita esportiva. “Tan contents que estàvem ahir amb l’AVE de Girona i ara mira” ha comentat el president Artur Mas, que ha afegit “em sap greu, no ho he sabut veure venir. Quan vagi a la Moncloa intentaré fotre mà a la coberteria per compensar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies