benegre.cat
Notícies

Una dona belga intenta arribar a Catalunya en cotxe per veure l’estrena de Polseres Vemelles i acaba a Minsk

Polseres VermellesSabine Morceau té 67 anys i és una fanàtica de Polseres Vermelles: “quan vaig saber que s’estrenava la segona temporada vaig dir-me, ai nena, vés-hi, aquest pot ser l’event que ompli aquesta buidor vital que sents”. Dit i fet, Sabine va pujar al seu Peugeot 206 i va posar rumb cap a Catalunya perquè estava convençuda que la sèrie era en directe, que hi podia anar de públic.

“Ja sé que sóc una dona madura, però en Lleó s’ha posat catxes, més que un Bollycao ara és un pa de motlle, saps? Per ser exactes, del motlle dels Déus de l’amor que sacsegen pelvis de Milfs com si no hi hagués demà. Ho havia d’aprofitar, jo podia ser aquesta Milf”, explica ara Sabine. Però el seu viatge no va tenir premi. Nerviosa com estava va toquetejar el GPS i va començar a conduir convençuda que es presentaria als estudis de TVC a Sant Joan Despí. “De cop i volta vaig començar a veure senyors que feien cara… no sé com molt de comprar al Lidl i vaig dir-me, compte que passa alguna cosa estranya. Però vaig pensar, nena tu també hi vas de tant en tant al Lidl, que tenen aquella gamma Deluxe, que no és Deluxe però que venen coses bones. I el salmó està prou bé. I vaig anar tirant”, en realitat la Sabine acabava de travessar Alemanya i entrava a Polònia. Allà, assegura “em vaig liar amb una rotonda” i no sap com, va acabar entrant a Bielorrússia.

La dona es va aturar a Minsk i, des d’allà, va trucar a TV3: “vaig demanar per l’Albert Espinosa. Em van posar un fil musical. Una estona després s’hi va posar en Xavi Coral. Li vaig demanar per l’Albert Espinosa. Em van posar fil musical. I finalment s’hi va posar l’Albert Espinosa. Li vaig dir que volia anar a Polseres Vermelles de públic. Em va parlar del Club de les Palles. Li vaig demanar cap a on quedava TV3. Em va dir que va fer un enterrament de la seva cama. Vaig penjar el telèfon”. Ara mateix, Sabine assegura que ha destruït el GPS a cops de roc i que no descarta instal·lar-se provisionalment a la benzinera. Allà pilla wifi. Intentarà veure el capítol d’ahir per internet.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies