benegre.cat
Notícies

Barcelona cobrarà peatge a les parelletes que busquin intimitat a l’Arrabassada

L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat avui un pla extraordinari de recaptació d’impostos per afrontar la falta de liquiditat amb la que ha d’afrontar l’any. El paquet de mesures presentat inclou ubicar un peatge a la Carretera de l’Arrabassada, per tal de cobrar a les parelles que aprofiten la zona per tenir relacions sexuals en la intimitat del vehicle. L’alcalde de la ciutat, Xavier Trias, ha justificat la polèmica mesura afirmant que “serà d’aquells peatges que pagaràs a gust” i ha detallat que es preveuen tarifes especials per a vehicles d’alta ocupació (VAO), perquè “els que es monten una festa a tres es mereixen un descompte”. El batlle ha descartat la construcció d’una grada per a voyeurs, com s’havia especulat, i ha assegurat que el peatge funcionarà abans de l’estiu.

Les parelles que vulguin estimar-se al cotxe a l’Arrabassada hauran de pagar. Així ho ha decidit el ple municipal de l’Ajuntament de Barcelona, que encarregarà la construcció d’un peatge en aquesta emblemàtica icona del sexe amateur a la Ciutat Comtal. “És un marc incomparable”, ha explicat Trias, “culs blancs rere el vidre entelat, confondre el fre de mà… són experiències que et formen com a persona i que volem que els barcelonins visquin de forma segura”. El peatge entrarà en funcionament aquest estiu des de l’entrada de Barcelona i el seu preu no superarà els dos euros. De retruc, acabarà amb la proliferació a la zona dels anomenats condoneros, una versió dels llauners que ven profilàctics ambulants i que ja ha estat detectada per la policia barcelonina.

El batlle ha detallat que es millorarà l’enllumenat de la carretera per evitar que els vehicles pugin amb les llums llargues i molestin els altres cotxes, principalment “perquè tallen molt el rotllo. De cop i volta s’il·lumina l’habitacle i veus l’error que estàs cometent, la poca plasticitat del moment”. També es millorarà la senyalització “per no haver de posar-se a dos pams de l’altre cotxe. N’hi ha que hi van per mirar i és molt desagradable, tot i que a vegades no tant”, ha rebrat Trias davant els periodistes, força incòmodes pel to personal del seu discurs.

Fonts de l’Ajuntament de Barcelona han anunciat que s’està preparant una intensa campanya publicitària per explicar les millores a l’Arrabassada: “Volíem alguna cosa molt catchy, com les noies del Envàs, on vas?, però després de la seva desaparició ens inclinem per versionar un dels eslògans més sentits de la nostra història: Barcelona, posa’t guarra”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies