benegre.cat
Entrevistes

Geroni, conductor d’autobús: “no vaig obrir el vehicle als policies perquè no estaven a la parada”

tmbPer què ho va fer? Buscava bronca?

No, jo no busco bronca. O vols que et trenqui la cara? (RIU) Mira, la veritat és que els conductors d’autobús tenim unes normes, tothom les sap. Una és: no obrir quan estàs fora de la parada. T’hi has fixat que els conductors que ho fan… ho fan d’amagatotis? Com si estiguessin comentent un delicte molt greu? Aquest comportament d’insurrecte clandestí és perquè el conductor sap que viola la Llei Hipocràtica de l’autobús: fora de la parada, no s’obre.

Eren policies…

Què vol dir amb això?

Els qui li demanaven d’obrir fora de la parada eren policies, devien voler alguna cosa, no?

Doncs si la volien, haver esperat a la parada, com tothom. O ara resultarà que ser poli et dóna autoritat?

Home, una mica sí, no?

Ui sí, sóc poli… mireu-me porto una gorra… ui sí, tinc unes manilles i una porra, sóc superimportant. Saps qui té manilles i porres?

Qui?

Un casteller menjant xurros gruixuts (RIU). No, de veritat. Me la pela.

L’acta policial diu que vostè anava amb els intermitents frontals fossos, tots dos. Què li sembla?

Que sort que no els vaig deixar pujar, perquè també duia una puta morta amb el bolso ple de dvds pirata (RIU). No, de veritat, els intermitents de davant no fan falta. Els que fan falta són els de darrera. Miri, si anem als detalls: dels dos policies n’hi havia un que tenia pèls a l’entrecella. Un representant públic no pot anar així. La gent no sap si parla amb un senyor policia o amb un Mr Potato que li han posat el bigoti malament.

Sap que el poden expulsar de TMB?

A tots ens poden expulsar de TMB. Poden privatitzar-la i que la gestioni Micro Machines. Fan uns preus molt competitius, però necessiten conductors molt baixets. Crec que els duran de Japó.

Li han dit alguna cosa, a l’empesa?

Em van preguntar perquè no vaig obrir els policies.

I què els va dir?

Que no eren a la parada.

I els seus caps…

Ho van entendre perfectament. La gent es pensa que les parades les posem així al tum tum, però no. Cada parada és un lloc especial, escollit específicament perquè s’hi aturi l’autobús i el client, en pujar-hi tingui una experiència de passatger plena. No és el mateix pujar a un lloc que un altre. Cal seguir les normes.

Què li van comentar els policies?

Que cal seguir les normes. I que ells són les normes. Crec que van una mica pujadets.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies