benegre.cat
Notícies

El PP català se sent discriminat perquè no va rebre “ni un trist sobre” del seu partit

sanchez-camacho1La direcció del PP català ha fet públic un comunicat en el que expressa la seva “indignació per l’asfíxia, la persecució i la discriminació a què es sotmet als catalans per part dels successius governs espanyols i, en concret, del PP”. El motiu d’aquest esclat contra el partit mare és el cas Bárcenas. Segons s’ha sabut, en els 28 anys que Bárcenas va ser tresorer del PP, cap dirigent del Partit Popular de Catalunya ha rebut “ni un trist sobre”. Per primera vegada doncs, el PPC comparteix el greuje que tants catalans senten i, en paraules d’Alícia Sánchez-Camacho “això fa mal. Et penses que són amics teus, et penses que ho reparteixen tot igual… i mira: tots gastant colònia bona i jo amb l’imitació dels xinos”. El rumor de que el PPC no formava part del repartiment de sobresous va córrer durant el cap de setmana, però ningú l’havia confirmat.

Avui, la plana major del partit a Catalunya ha comparegut per fer públic el comunicat de protesta i expresar el “profund malestar dels populars catalans”, segons deia Enric Millo, que afegia “ens han tractat com si no fossim res. Com el PSOE amb el PSC”. Els populars han lamentat que, per culpa de qüestions com aquesta, a Catalunya és més difícil ser del PP. En paraules de Sánchez-Camacho: “tu vas per la Comunitat Valenciana i és normal que siguin del PP. Tot allò els hi han posat nou a base de crèdit i subvenció. Aquí no ens toca mai res”.

La direcció del partit a Catalunya no descarta vendre objectes de valor per compensar la falta d’inversió en sobresous. En aquest sentit, estan valorant subhastar una bandera espanyola amb la que Abel Antón es va eixugar la suor una vegada, un manuscrit original de Quevedo i els llibres d’EGB de Fátima Báñez, encara per estrenar. “Només venent una mica de patrimoni compensarem aquest insult”, ha reblat Sánchez-Camacho.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies