benegre.cat
Notícies

Rosa Clará dissenya una nova línia de burkes “per a dones sotmeses que també vulguin sentir-se guapes”

burkaLa dissenyadora catalana Rosa Clará ha presentat una nova línia de burkes pensada “per a dones sotmeses que també vulguin sentir-se guapes”. Ella mateixa ha explicat que la seva firma ha apostat per aquest model trencador perquè “el món de la moda no pot seguir vivint al marge del patiment diari d’aquestes clientes potencials. Una cosa és que les maltractin. Mira… cadascú s’organitza el dia a dia familiar com vol. Però una altra de ben diferent és que les maltractin amb la bata d’estar per casa posada. Això sí que no. Sentir-se cuqui fa que els mals tràngols siguin més fàcils d’empassar”, ha apuntat Claáà.

La considerada com una de les dissenyadores més prestigioses de l’Estat ha avançat que els nous models de burkes “seran integrals perquè ajudin a conservar la línia de les dones que el portin. Tothom sap que les coses integrals fan anar de ventre. En aquest cas, el fet que sigui integral farà que es caguin en mi, de la calor insuportable que passaran”. Per si no fos poc, conscient que el disseny d’aquesta innovadora peça tèxtil pot provocar una forta polèmica social, Rosa Claáà ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat assegurant que “cada model de burka ha estat confeccionat amb la màxima sensibilitat. Els hem portat a cosir al Vietnam. Ningú millor que els infants que treballen a les nostres fàbriques per saber què és el patiment intern de sentir-se maltractat”.

Clarà espera que la posada a la venda d’aquest nou model de burka per a dones sotmeses ajudi la seva firma a penetrar en mercats fins ara inaccessibles. “Volem arribar al món àrab i al cinturó roig de Barcelona. Som optimistes. Ara ja tenim un producte que s’ajusta a les seves necessitats”. El proper objectiu de la firma és confeccionar una nova tendència de mocadors palestins i kipes jueves. “El que està passant a l’Orient Mitjà és vergonyós. No s’hi fan passarel·les de moda i s’aprofiten els modelets d’una temporada per l’altra. Potser ja és hora que algú els digui que es pot ser terrorista i anar ben vestit. Els cànons de bellesa de la Yihad s’han d’actualitzar”. Si no, ha insistit, “el tema de la Guerra Santa se’ns podria escapar de les mans de debò”. La dissenyadora catalana ha volgut deixar clar que aquesta nova tendència no trenca en absolut amb els vestits de núvia que havia fet fins ara. “Tots sabem que, en el fons, tampoc hi ha tanta diferència entre un casament i un conflicte armat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies