benegre.cat
Notícies

Benet XVI relleva Mourinho al Reial Madrid perquè “els cal un miracle”

papaguaiMolt s’ha especulat entorn de la dimissió de Benet XVI com a Papa. “He sentit de tot” explicava l’arquebisbe de Barcelona Martínez Sistach: “que feia festes amb confeti de l’Ana Mato… que havia dinat amb l’exdona de Jordi Pujol Ferrussola… que blanquejava sobres del Bárcenas amb el Neutrex beneït amb què manté el seu vestuari en blanc nuclear… en fi, ximpleries. L’única veritat és que Benet XVI vol entrenar el Reial Madrid”.

El Papa ha estat sempre un seguidor blanc i, particularment, un gran admirador de Cristiano. Segons Tarcisio Bertone “Cristiano Ronaldo inspira tots els valors del cristianisme: entrega, passió i una particular concepció del treball en equip i de l’humilitat. No podem deixar que el seu equip segueixi fracassant com un nerd guenyo en una festa de models molt horny”. La noticia del relleu de Mourinho arriba un dia abans del crucial partit de Champions contra el Manchester United. En la seva primera roda de premsa com a entrenador blanc Joseph Ratzinger ha anunciat que “empal·larem aquests mamons protestants”.

José Mourinho, de la seva banda, ha acceptat de bron grat el relleu a la banqueta blanca: “després de l’Special One, només podia venir algú d’aquest nivell. Algú que tingués via directa amb Déu. Només podia ser ell, Guardiola ha fitxat pel Bayern”. Joseph Ratzinger ha començat el seu primer dia com a entrenador del Reial Madrid programant una sessió doble. Sergio Ramos ha comprat crispetes i ha preguntat quines eren les pelis.

El president Florentino Pérez ha reconegut que han fitxat el Papa per dos motius “primer perquè per guanyar la Lliga ens cal un miracle. I segon, perquè Bankia ens ha concedit un altre d’aquells crèdits brutals que pagareu entre tots”. Com a candidats a ocupar el Tron de Sant Pere sonen Duran i Lleida –que es deleix per un ministeri, sigui quin sigui-, Manuel Torreiglesias –molt admirat entre els ancians- o Angela Merkel –que és més home que ningú. Si no hi hagués acord, el càrrec l’ocuparia Javier Clemente fins a final de temporada. El que sigui perquè a l’Església no hi hagi joc de toc.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies