benegre.cat
Notícies

Li roben la identitat a un senyor i prefereix no recuperar-la

identitat

Un nou cas d’usurpació de la identitat sacseja l’actualitat, per bé que en aquesta ocasió, l’afectat, Carles Tremosa, prefereix veure-ho com una “oportunitat per començar de zero” i declina recuperar el seu nom perquè “no val la pena, era un miserable”. L’estafador, que va començar assaltant el seu correu electrònic i els perfils socials, ha près el control dels seus comptes bancaris i assisteix regularment a la seva feina, una situació que el Tremosa original considera “perfectament comprensible. Aquest paio és una gran persona. Per fi Carles Tremosa podrà deixar la seva marca a la història, jo he estat incapaç”. La víctima del delicte, de 42 anys i original de Vilanova i la Geltrú, assegura que “m’agradaria oferir-li la dona i els fills, tampoc me’ls estimo tant”.

“Jo no era ningú fins que m’han robat la vida”, explica un senyor a qui abans els seus anomenaven Carles Tremosa. És una de les moltes víctimes d’usurpació de la identitat, un delicte que acostuma a començar a la xarxa i que es coneix com a fishing, tot i que els experts asseguren que “a nivell intern li diem fisting, perquè si et passa és com si et fiquessin un puny pel que seria el cul”. No ho veu així aquest vilanoví a la quarantena, que diu sentir-se “molt feliç” i “expectant pel que és capaç de fer el nou Carles Tremosa”.

“Em sento alliberat, no ha estat una gran pèrdua. Carles Tremosa era un miserable i ara algú altre carrega amb la creu. Segur que ho farà molt bé, li desitjo el millor”, assegura l’afectat, que ha fet una crida a incloure la seva família en la usurpació. “Amb les nenes no m’hi entenc i els pits de la meva dona han perdut molt, és una oportunitat immillorable de passar el marron”, assegura el senyor, que encara no ha triat un nou nom. “Ha de ser un nom impactant, com Martin Gala o Romà Perill, alguna cosa amb missatge”, comenta mirant a l’horitzó amb ulls vidriosos.

Sense la seva feina en una fàbrica de pa de motlle, que l’estafador realitza “amb gran eficàcia” segons fonts empresarials, alliberat de la motxilla familiar i dels deutes bancaris,.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies