benegre.cat
Notícies

Els polítics espiats van contractar espies per espiar els espies que els espiaven

espiaEl serial de l’espionatge continua a Catalunya. Després que ahir fossin detinguts tres detectius, avui s’ha sabut que aquests espies estaven sent espiats. “Estava tot previst”, ha dit Alicia Sánchez-Camacho, “els espies que es pensaven que m’espiaven no sabien que els meus espies els estaven espiant a ells. Ara tenim uns informes que més els val que no surtin a la llum”. Què contenen els informes? Les especulacions s’han obert amb: gerontofilia, l’hàbit de pintar les ungles dels gats amb purpurina, el de llepar el plat d’altri on hi ha hagut algun tipus de gelat i el d’escoltar discos de Macaco. Els espies han negat aquestes acusacions i han fet públic en un comunicat que “espiar un espia és d’una falta d’honorabilitat fora del comú, perquè és o intrusisme professional o alimentar la competència deslleial entre espies. És com si el carnicer tallés un filet de la gepa del seu company. És trist”.

Per aquest motiu, els espies espiats han demanat a la Tienda del Espía que es posicioni en aquest cas i que reprovi la conducta dels espies que han espiat companys de professió retirant-los dos elements clau per la vida de l’espia: “el diari foradat i el bolígraf càmera. No mereixen seguir-los duent, són uns traidors”.

Mentrestant, corre certa preocupació entre els polítics que encara no han estat víctimes de cap espionatge. Albert Rivera i Jordi Cañas, de Ciutadans han estat vistos vagarejant pels passadissos del Parlament murmurant “ui, si en sé de draps bruts jo… bufff. Però clar, com no som no somos nadie ningú… doncs clar. Claro”.

Tot i això l’aparició més sorprenent que ha provocat tot aquest cas és la de Joan Laporta. L’exdiputat porta uns dies apareixent pel Parlament a veure què passa. Segons ha confirmat a gent de la seva confiança, està convençut que si la política catalana agafa aquest toc d’espies, tard o d’hora apareixeran les noies Bond. I el dia que això passi, Joan Laporta serà a prop.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies