benegre.cat
Notícies

Método 3 va espiar actors espanyols venent els seus premis a Compro Oro

comproroLa investigació policial sobre l’activitat de l’agència de detectius Método 3 ha revelat avui que els seus agents van espiar aclamats actors espanyols venent trofeus als establiments de Compro Oro de Barcelona i Madrid. Entre el material intervingut, hi ha fotografies de Candela Peña posant preu al seu Goya de Princesas (2005) i de Willy Toledo amb la mirada perduda, enllustrant amb la màniga el seu preuat trofeu de la Unión de Actores per 7 Vidas (1999). La documentació inclou una “esfereïdora” seqüència en la que Emilió Botín, president del Banco Santander, tira un feix de bitllets a la cara de Maribel Verdú mentres li diu “ara balla per a mi”, als camerinos durant el rodatge de la campanya de l’entitat bancària protagonitzada per l’actriu madrilenya.

La notícia ha encès encara més la foguera dels Goya a les xarxes socials, especialment a Twitter, on s’ha piulat “Botín, pagafantas, l’Ana Belén balla per menys” i s’ha criticat la “lleugeresa” de Verdú i Peña en defensar les causes socials “mentres es venen l’ànima a qualsevol preu”. Per la seva banda, fonts properes a les famílies dels implicats han assegurat que “des que hi ha Internet ser actor és molt complicat, però com que governava el PSOE no ho deien” i defensen que “qui estigui lliure de demagògia que tiri la primera pedra. Una cosa és que Candela Peña tingui vergonya de ser catalana, l’altra és que sigui insensible a la injusícia social”.

Benegre.cat ha pogut entrevistar a l’autor de l’estudi Un artista de dretes: és possible? i doctor en psicologia social, Joaquim Beculla, que adverteix que “enlloc està escrit que per guanyar-te bé la vida amb la teva feina no puguis dir el que et dongui la gana”. L’acadèmic recorda que “si als Goya parlessin de qualsevol trivialitat els cremarien a Twitter per no aprofitar el micròfon per reivindicar coses”, tot i que reconeix que “el que molesta és la poca classe. Això, es fa venint des de Hollywood amb el teu jet privat i unint-te a la mani, com el Bardem. La demagògia és com llegir d’amagat el WhatsApp de la parella, o es fa bé o no es fa”.

De moment, es descarta que el cas esquitxi la família Bardem-Cruz, de qui s’havia rumorejat que s’havien venut un Oscar per afrontar econòmicament el naixement del seu primer fill, perquè “cotitzant als Estats Units ja en tenen prou”, expliquen coneixedors de la investigació. Pel que fa a Método 3, l’agència ha declinat qualsevol responsabilitat i ha reconegut que “en els últims anys hem anat molt ocupats” i ha fet saber que “som professionals i fem la nostra feina el millor que podem. Els que haurien d’anar detinguts són els qui encarreguen l’espionatge”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies