benegre.cat
Notícies

El jutge embarga la samarreta d'Urdangarín del Palau Blaugrana

Urdangarin_BarçaJosé Castro, jutge instructor del cas Palma Arena, ha dictat un ordre per embargar la samarreta d’Iñaki Urdangarín que penja al Palau Blaugrana, després que es retirés de l’handbol. Segons el jutge, després d’una valoració la peça té un valor d’uns 12.569 €, i en cap cas és patrimoni del club. Aquest matí a primera hora, dos funcionaris judicials han entregat l’ordre a les oficines del club i han procedit a emportar-se la samarreta. El jutge sosté que la samarreta, en portar el nom d’Urdangarín, és propietat del Duc de Palma i ha procedit a embargar-la per fer front a la fiança de vuit milions d’eurus que va decretar fa dues setmanes.

La samarreta es guardarà a les dependències de la Ciutat de la Justícia, i es mantindrà la cotització al portal de subhastes ebay, per si el jutge decideix executar l’ordre d’embargament.  Segons ha pogut saber Benegre.cat, diversos col·leccionistes estan disposts a pagar fins a 28.016 € per la samarreta. Per la seva part, el FC Barcelona s’ha negat a valorar de maner oficial la decisió del jutge Castro d’embargar la samarreta, però un vicepresident ha confirmat a Benegre.cat que “ens han fet un favor”.

Per la seva part, casa Reial estudia vendre “records” blaugranes que els havia anat regalant Urdangarín mentre va jugar amb el Barça i ja era parella de l’infanta Cristina. El príncep Felip té diverses proteccions pel canell, la reina Sofía té uns pantalons ‘Meyba’. El rei Joan Carles tenia una samarreta signada, però la va vendre 242 eurus per pagar una nit d’hotel a Botsbana.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies