benegre.cat
Notícies

El Rei es forra la carpeta amb les fotos de Corinna a El Mundo

corinnaCorinna zu Sayn-Wittgenstein acompanyarà al Rei Joan Carles en el postoperatori de la seva hèrnia discal. No en persona, però sí a través de fotografies. “Em fa molta companyia”, deia ahir el Rei Joan Carles mentre posava aeronfix a la cinquena carpeta amb fotos de Corinna, “som molt amics i els amics els vols tenir a prop. Vols notar-los. I que et notin. Vols notar el seu alè contra el teu. Ja m’enteneu”.

Les fotografies publicades per El Mundo, que ha fet una entrevista a la princesa que va intentar col·locar Urdangarin als premis Laureus, han fet les delícies del monarca espanyol. La Reina Sofia ha preferit comprar-se el Men’s Health i mirar altres fotos. “No em preocupa gens” explicava Sofia de Grècia “penseu en els escacs. Què fa la Reina? Es mou amunt i avall, amb llibertat. Què fa el Rei? Es mou casella a casella, pas a pas. Com el Joan Carles, que si no li poses un ventilador al cul no hi ha manera que agafi velocitat”. Immediatament la Reina ha abandonat l’estança i se n’ha anat “a veure uns amics” perquè, oficialment, l’havien convidat a una partida de parxís. La Reina s’ha acomiadat dient-li al seu marit “a veure si quan tiri els daus… em surt pito doble”.

L’ambient a la Zarzuela ha quedat molt enrarit després de les declaracions de Corinna on afirmava que “sóc dona, i a més rossa… la qual cosa complica encara més les coses”. Tothom ha interpretat vés a saber què, i el Rei Joan Carles ha respost amb un mig somriure i el seu clàssic “ho sento molt, m’he equivocat, no tornarà a passar”. Sembla ser que la relació de Corinna i el Rei, ve de lluny. A banda d’intentar donar-li feina a Urdangarín, Corinna també va intentar colar-lo com a representant de Suècia a Eurovisió. A Marichalar li va buscar una feina com a Pájaro Loco de Port Aventura i a Elena de Borbó li va trobar una altra feina com a repartidora de fulletons del Noble Dönner Kebap de Zúrich, un dels millors restaurants de la pitjor zona de la ciutat Suïssa. “Ho vaig fer amb la millor de les intencions” afirmava Corinna a l’entrevista. Mentrestant, el Rei explota les bombolles d’aeronfix que, juganeres, han quedat sobre el cos de Corinna. El Rei torna a somriure.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies