benegre.cat
Notícies

Ibarra rectifica i es disculpa amb els seguidors de Hitler i Mussolini per la “desafortunada comparació” amb Mas

Després d’obrir la caixa dels trons en comparar Artur Mas amb Hitler i Mussolinni, l’expresident extremeny, Juan Carlos Rodríguez Ibarra, ha volgut desdir-se’n i rebaixar la polèmica. “En cap moment he volgut ofendre als seguidors de tan il·lustres líders europeus, de qui comparteixo la mateixa visió sobre els drets del poble a expressar-se”, ha defensat el socialista, titllant de “desafortunada” la comparació amb Mas: “No vaig estar encertat, és un insult a la memòria de Hitler i de Mussolini haver-los equiparat a un monstre opressor com Artur Mas”. Ibarra, membre del Consell d’Estat, també ha matisat que “al poble italià, o al poble alemany no se’l pot insultar. Sobretot a l’alemany. Mea culpa”.

El qui va ser president d’Extremadura ha insistit que “es poden dir algunes coses dolentes de Hitler, fins i tot de Mussolini, però si alguna cosa podem aprendre d’ells és el seu respecte per la democràcia”. En aquest sentit, Ibarra ha afirmat “entendre perfectament” la polèmica encetada per les seves paraules. Pel que fa a Catalunya, Ibarra ha retret que “ja n’hi ha prou del seu xantatge: televisió autonòmica, no haver de contribuïr a l’aeroport de Badajoz; això del dialecte, acabar amb el dèficit infrastructures, el fiscal, i ara, fer un referèndum. No s’acaba mai.” El baró del PSOE destaca que: “no hi ha res més extremista que una consulta popular. És obra d’una ment perversa” i carrega contra Mas, indicant que “és més aviat Godzilla. Un monstre de la destrucció”.

Sobre la seva continuïtat al Consell d’Estat, Ibarra ha negat qualsevol intenció de dimitir després d’haver-se “disculpat personalment amb Angela Merkel i amb el contestador automàtic del Palazzo Chigi”. El polític ha referit que “83.578€ anuals per poder insultar un President escollit democràticament és un carmel massa dolç per rebutjar-lo”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies