benegre.cat
Esports

El Madrid es planteja fer una secció de Fórmula 1 després dels escàndols de conducció temerària d’alguns dels seus jugadors

Temps de bonança per al Real Madrid. Classificat per a la final de Copa i els quarts de final de la Champions en futbol, i líder sòlid a la Lliga ACB de bàsquet, el club blanc vol seguir exercint el seu domini en més disciplines esportives. Concretament, l’última aposta de Florentino Pérez passa per la creació d’una secció automobilística per competir a la Fórmula 1, aprofitant els escàndols de conducció temerària protagonitzats recentment per alguns dels seus jugadors. “Ja que es comporten com a quillos de discoteca amb cotxe nou, que almenys competeixin de debò i ens facin guanyar algun Gran Premi”, ha remarcat el president blanc.

D’entrada, la nova escuderia blanca estarà formada per Karim Benzema, amb dos accidents de cotxe a les seves esquenes i un judici pendent per circular amb excès de velocitat; Marcelo Vieira, també amb un judici pendent per agafar el cotxe quan tenia el carnet retirat; Michael Essien, detingut per la Policia per conduir a més velocitat de la permesa i sota els efectes de l’alcohol; i Mesut Özil, enxampat in fraganti anant en contra direcció per Madrid. “Farruquito ens ha ensenyat que tots podem tenir un mal dia”, ha comentat el mateix Florentino.

La seva intenció és que aquesta llista de quatre jugadors s’incrementi amb la dupla Mourinho-Karanka en la modalitat de sidecars. “Hem analitzat totes les variants possibles i aquesta era l’única opció en què Karanka seguia fent el mateix que ara: anar al costat de Mourinho sense tenir cap capacitat de decisió”. En canvi, han estat descartats tres madridistes il·lustres com Fernando Alonso –perquè obligaria el club a fer una despesa important en cascos XXL–, Carlos Sainz –perquè té més mala sort que el porter Adán– i Rafa Nadal –perquè promocionar vehicles de la marca Kia, que allò ni són cotxes ni són res–.

El cert és que la proposta de crear una secció automobilística ha engrescat els aficionats del club blanc. Un dels més eufòrics és el president de la Coordinadora de Peñas Madridistas de Cataluña, Sanchís Domènech, que ha assegurat que la nova escuderia “mantindrà l’esperit històric del Real Madrid, que consisteix en guanyar trofeus al marge de la Llei. Primer, amb l’ajuda de Franco. Després, amb la dels àrbitres. I ara, saltant-se el codi de circulació”.

Domènech també ha demanat a la junta directiva del club blanc que faci una secció d’handbol, “per poder saber què se sent quan es toca la pilota amb les mans de manera legal”, i una altra de ciclisme per tenir a Guti com a cap mèdic de l’equip. “Portem tres anys adormint-nos amb el joc de merda de Mourinho. Potser ja és hora que fem migdiades consentides veient els nostres jugadors corrent el Tour”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies