benegre.cat
Editorial

La nova app mòbil de benegre.cat dispara l’eufòria entre els primers usuaris

“És increïble, les notícies actualitzades al moment, amb el WhatsApp del President i les vinyetes adaptades al mòbil, l’Àvia Hermínia i tot per menys del que costa una cervesa a un llauner de Les Rambles”, assegura Ramon Juncadella, un dels primers usuaris en descarregar la nova aplicació de benegre.cat per a dispositius mòbils. L’app, que arriba amb versions natives per a iOS, Android i Alcatel One Touch Max, és un nou accés als continguts originals de la pàgina d’Els fills il·legítims de la Repúlica i permet habilitar notificacions. “Si per mi fos, en voldria rebre cada segon”, explica Juncadella, i adverteix que benegre.cat al mòbil crea addicció: “Passo hores al lavabo navegant per l’històric. Si tingués més telèfons mòbils, la compraria més vegades”.  

“Quan penso en les vegades que de nit he comprat roses a paquistanesos, per seduir noies que després t’acaben cobrant, me n’adono que llencem els diners”, explica un dels altres usuaris. Amb els ulls lluents, detalla que “benegre.cat t’ofereix una quinzena de continguts nous i originals cada setmana entre notícies, entrevistes, muntatges visuals, dibuixos, peces radiofòniques, totalment optimitzats per mòbil i per menys del que costa un paquet de mocadors de paper o uns xiclets”.

Els primers usuaris veterans han volgut destacar que “comprar l’aplicació de benegre.cat és més que gaudir dels seus continguts des de qualsevol lloc i per sempre més, també és ajudar un grapat de persones a que mantinguin viva la pàgina”, explica Quim Sagristà, “he sentit que només els servidors ja els hi costen un dineral”. És un avi de 83 anys, que llegeix benegre.cat des de’l seu iPad i que confessa que “a mi ja només em queda riure, i si puc fer-ho en alta resolució per 0,89€, paga la pena”.

L’aplicació presenta diverses categories amb els continguts de benegre.cat: les notícies, actualitzades a diari; accés directe al WhatsApp del President i els missatges que s’envia amb el govern; les seccions de l’Àvia Hermínia a Ràdio4; les vinyetes originals de S.B. i integració de Facebook i Twitter, per seguir què diu benegre.cat a les xarxes socials. Si es vol, que ningú obliga.

Versió per iOS

Versió Android

L'ètica de Marcelo Bielsa

L’entrenador de l’Athletic Club, Marcelo Bielsa, ha demostrat que les convencions socials, l’estratègia i la tàctica les deixa pel terreny de joc després de l’afer que ha tingut amb l’empresa […]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies